Buon Anno van het Advitalia Team!

Nu we ons allemaal aan het voorbereiden zijn om 2024 te verwelkomen, blikken we terug op een succesvol jaar vol gerealiseerde Italiaanse woondromen. Van rustieke villa’s in de glooiende heuvels van Toscane en landgoederen in de Piemontese wijngaarden tot trulli in Puglia en zo veel meer. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat al onze cliënten in ons gesteld hebben.

In het nieuwe jaar hopen we opnieuw vele Italiëliefhebbers met onze deskundige begeleiding, integriteit en persoonlijke benadering naar hun droomhuis in het prachtige Italië te leiden. 2024 belooft een jaar te worden vol nieuwe kansen en ontdekkingen in de Italiaanse vastgoedmarkt. Of je nu droomt van een zonnig appartement aan de Amalfikust, een historische woning in het hart van Lucca, of een rustieke boerderij in Umbrië, ons team staat klaar om elke stap van het aankoopproces te begeleiden.

Laten we samen 2024 ingaan met de belofte van avontuur, groei en de vreugde van het Italiaanse leven. Van het gehele Advitalia Team: Gelukkig Nieuwjaar en mogen al jullie Italiaanse woondromen in vervulling gaan!