Team

Nicolas zorgt vanuit zijn verleden als advocaat en zijn juridische ervaring dat eens het droomhuis gevonden is de Italiaanse rompslomp tot een goed einde wordt gebracht. Hij regelt de onvermijdelijke Italiaanse bureaucratie en coördineert alles zodat op het einde van de rit de kopers zonder zorgen kunnen ondertekenen bij de notaris, Van het organiseren van een voorafgaande bouwtechnische keuring tot nazicht van het kadaster en het bouwvergunningsdossier, controle naar schulden op de woning of rechtsgeldigheid van de verkopende partij, het opmaken van een juridisch correcte voorlopige koopovereenkomst met alle mogelijke beschermingen voor de kopers over overdracht van alle nutsvoorzieningen tot zelfs in naam van de kopers mits volmacht te gaan tekenen bij de notaris. Dankzij Nicolas wordt je Italiaanse droom geen nachtmerrie en kun je met een gerust hart investeren in “il Bel Paese”.

info@advitalia.be

Natascha is de polyvalente duizendpoot van Advitalia, vraag haar ‘iets’ over Italie en zij komt met een antwoord. Vanuit haar ervaring als coördinator van een psychologenpraktijk en jarenlange medewerkster van de Flair Helpdesk is de wens van de klant begrijpen en de juiste creatieve weg aanreiken echt haar ding. Zowel het perfecte huis opsporen, als de ideale positie zoeken tot de (toeristische) mogelijkheden in de buurt ontdekken, mail/app Natascha en binnen de kortste keren wordt de zoektocht plots een stuk duidelijker. Als aankoopmakelaar kent ze bovendien de gevoeligheden van zowel buitenlandse koper als de Italiaanse makelaar en slaagt zij balans te vinden in de soms hectische wereld van het Italiaanse vastgoed. Als jullie droomhuis ergens in Italie op jullie staat te wachten, wees er dan maar zeker dat jullie die samen met Natascha zullen vinden !

natascha@advitalia.be

Marissa is onze specialiste voor zowel de aankoop als de opstart van toeristische accommodaties. Reeds bij aanvang – dus al tijdens de huizenjacht – denkt zij mee over de commerciële mogelijkheden, dit vanuit haar deskundigheid als marketing adviseur en vanuit haar ervaring als eigenaresse van een B&B en Casa Vacanza in Le Marche. Samen met jou gaat zij aan de slag om een eigendom te vinden waar het én leuk wonen is én er een succesvolle business kan gecreëerd worden. Wanneer eenmaal het perfecte pand is gevonden, biedt zij de volgende extra diensten aan voor Italiaanse accommodaties: begeleiding in het creëren van een huisstijl, prijsbepaling/marktonderzoek, extra inkomsten genereren en marketing voor boekingen, … Ook is Marissa beschikbaar voor alle mogelijke praktische assistentie bij de start van een toeristische activiteit zodat jullie enkel bezig kunnen zijn met hoe jullie toekomstige klanten het beste kunnen laten meegenieten van jullie Italiaanse plek onder de zon!

marissa@advitalia.be