Extra services voor toeristische accommodaties

Je wenst een toeristische accommodatie op te starten, zoals een agriturismo, B&B, affittacamere, glamping, vakantiehuis …, maar je vindt je weg niet in de ondoorgrondelijke Italiaanse bureaucratie. Wij treden op als tussenpersoon, brengen je in contact met lokale professionals (zoals boekhouder en geometra) en bieden je praktische bijstand.

Tevens kun je samen met onze marketingdeskundige aan de slag om je businessplan te concretiseren en een marketingstrategie te bepalen. Van logo-ontwerp tot vlot navigeerbare website, wij reiken je alle handvaten aan om je droomwoning om te vormen tot een commercieel succes.

Prijs : 50 euro/uur

Je bent van plan om een toeristische accommodatie te starten zoals een B&B, appartementen verhuur, agriturismo of glamping. Of wellicht ben je nieuw in de toeristische sector en je hebt nood aan een gepersonaliseerd advies of ondersteuning, dan kunnen wij jou van A tot Z begeleiden op gebied van o.a. regelgeving, marketing, reserveringen, positionering en inrichting.

Prijs : 50 euro / uur

Je wilt je toeristische accommodatie op de meest aantrekkelijke wijze voorstellen en daarvoor heb je het juiste beeldmateriaal nodig voor marketingdoeleinden. Ons team organiseert ter plaatse voor een drone en professionele fotografie van je accommodatie.

Prijs : er wordt een prijsopgaaf opgesteld op basis van jouw wensen incl. reistijd en km vergoeding.

Je hebt een prachtige toeristische accommodatie gekocht maar nu de website nog zodat je ook rechtstreeks vindbaar en vooral boekbaar bent voor je toekomstige gasten.

Wij bieden diverse mogelijkheden afhankelijk van jouw wensen met betrekking tot teksten, foto’s en boekingssysteem.

Prijs: vanaf 499 euro

Je wenst een logo die het beste de huisstijl van jouw acccommodatie representeert en de juiste gasten aantrekt.

Prijs: vanaf 99 euro