Terrein 48000 m²

Deze versterkte masseria bestaat uit trulli en verschillende gebouwen, ook zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden waardoor dit erg geschikt is voor toeristische doeleinden zoals een agriturismo of charmehotel.

De typische boogvormige plafonds in stervorm en lokalen opgebouwd in de karakteristieke “chianche” stenen geven deze eigendom een geheel eigen karakter.

De boerderij heeft ongeveer 48 hectare terrein, bestaande uit weiden, akkerland, bossen en fruitbomen.

De ligging is er rustig, midden in de natuur en biedt veel privacy.

Volledig te renoveren.

Terrein 48000 m²
Slaapkamers 4 Badkamers 2 Terrein 7000 m²

Indeling : woonkamer met grote vensters van waaruit je de zee kunt bewonderen, open keuken, gang, 4 slaapkamers en twee badkamers.

Terrein van 7000 m2 met olijfbomen, fruitbomen, Engelse tuin en sierplanten.

Zwembad van 6×12 meter met uniek zeezicht, ook vanaf het terras kijk je uit op de zee.

Rustige ligging waar je geniet van het directe contact met de natuur.
Airco / Elektrische hekken.

Slaapkamers 4 Badkamers 2 Terrein 7000 m²
Terrein 8500 m²

Wie aan Puglia denkt, ziet al gauw die witte huisjes met ronde puntdaken voor zich, bezaaid in een prachtig groen landschap met olijfbomen.

Dit is jouw kans om eigenaar te worden van een complex in Ceglie Messapica bestaande uit een trullo met drie kegels, die verbonden zijn met elkaar door antieke gebouwen, lamie genaamd.  Er is tevens een aparte buitenoven en opslagruimte. In totaal heb je een oppervlakte van 190 m2 + een omliggende terrein van 8500 m2.

Deze eigendom is gelegen op een kwartier van Ostuni en Martina Franca, en op een half uurtje rijden van zowel de Adriatische zee als de Ionische kust.

 

Terrein 8500 m²
Terrein 5000 m²

Een elegant complex van trulli op ca. 1 km van Alberobello, gerenoveerd door lokale ambachtslui gespecialiseerd in steenbewerking. Binnen dient het geheel nog verder afgewerkt te worden.

Deze eigendom bestaat uit 3 trulli, twee alkoven en een grote stal, gelegen op een terrein van ca. 5000 m2 met olijfgaard en fruitbomen.

Mogelijkheid tot de constructie van een zwembad.

Rustig gelegen, ideaal voor natuurliefhebbers.

Terrein 5000 m²
Terrein 40000 m²

Deze imposante masseria, in de buurt van Fasano, met toren uit de 17de-18de eeuw met een bewoonbare oppervlakte van 900 m2 geniet van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Het is uitermate geschikt voor een toeristische activiteit.
Een particulier gebouw dat nog steeds de originele bouwstijl weerspiegelt. Er zijn de typische stervormige en geboogde plafonds, indrukwekkende stenen open haarden, een houtoven in een trullo, een olijfpers in steen en een tuin vol eeuwenoude olijfbomen en citrusbomen.

Het gebouw telt twee verdiepingen. Op het gelijkvloers zijn er ruime salons waar vroeger de olijfperserij was, terwijl de eerste verdieping bestaat uit een woonkamer met open haard, een antieke keuken, drie slaapkamers, een studeerkamer en een badkamer.
Op dit ogenblik zijn er twee aparte wooneenheden op het gelijkvloers.

Op het domein staat een klein kerkje in zijn originele toestand en andere gerenoveerde ruimtes.

Er is een project om bijkomende kamers te renoveren en de masseria om te vormen tot een luxe toeristische activiteit.

Het mooie terrein beslaat maar liefst 4 hectaren met eeuwenoude olijfbomen, een fruitgaard en de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen.

Terrein 40000 m²