Slaapkamers 3 Badkamers 3

Deze villa op twee verdiepingen,”Residenza Meraviglia” bevindt zich in een uitzonderlijke positie en biedt een uitzonderlijk zeezicht. Het is gebouwd in moderne stijl en voorzien van domotica. Er is zowel thermische als akoestische isolate, mechanische ventilatie, thermische zonnepanelen, vloerverwarming en condensatiekachel, en er werd gebruik gemaakt van hoogkwalitatieve materialen. Energieklasse B.

Op het gelijkvloers is er een woonkamer met keuken en badkamer, op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en twee badkamers.

In de tuin van 300 m2 met ruimte voor een jacuzzi.

Slaapkamers 3 Badkamers 3
Slaapkamers 2 Badkamers 2

Deze villa met omheinde tuin en elektrische poort bevindt zich in een panoramische positie op de eerste heuvels boven Imperia. Het ligt niet geïsoleerd, maar biedt voldoende privacy en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

Het pand werd nieuw gebouwd in 2006 en uitstekend afgewerkt, met oog voor detail en met de beste materialen. De gevel werd kort geleden geschilderd.

Het huis van ruim 150 m2 bestaat uit :
– Halfondergrondse verdieping: grote woonkamer met open haard, slaapkamer/studeerkamer, washok (met aansluitingen voor een keuken), badkamer, grote kelder.
– Gelijkvloers: ruime woonkamer met open keuken, grote slaapkamer met airco, badkamer en een mooi overdekt terras met zicht op zee.
Buiten is er een opslagplaats en schuurtje, voldoende ruimte om te parkeren en een mooie tuin met terrassen. Het huis beschikt over ramen met dubbele beglazing, een aardgas boiler en de verwarming is verdeeld in zones, drinkwatervoorziening en voor irrigatie. Er zijn fotovoltaïsche panelen die een mooie opbrengst geven (ca. 1500 euro per jaar).

Slaapkamers 2 Badkamers 2