Zeer ruime historische woning in het centrum van Agliano Terme te koop

Zeer ruime historische woning in het centrum van Agliano Terme te koop

189.000
emmeffe

AGLIANO TERME (AT) – Historisch pand van ongeveer 292 m2, in het mooie centrum van Agliano Terme.
Het pand heeft een prachtig uitzicht over de door Unesco beschermde heuvels met wijngaarden en het past perfect in het natuurlijke landschap; de bakstenen gevels en de typische structuur van een herenhuis benadrukken de charme en prestige.

Indeling:
De ingang komt uit op een karakteristieke, dubbele stenen trap die naar de bovenverdieping leidt. Op het gelijkvloers verdeelt de comfortabele trap een grote slaapkamer aan de ene kant en een andere slaapkamer aan de andere kant met uitzicht op het overdekt terras met een eigen binnenplaats, een opbergruimte en een toilet.
Op de eerste verdieping is er een ruime, gastvrije keuken met terras en berging, een badkamer en een luchtige lichte woonkamer.
Op de tweede verdieping zijn er 2 gezellige slaapkamers.
Karakteristieke kelder.

Agliano Terme en zijn omgeving zijn het ideale startpunt voor het ontdekken van de dorpen en dorpen van Monferrato, rijk aan kastelen, kerken en talrijke historische monumenten; ideale plek voor diegenen die liever in de rust en ontspanning van het platteland verblijven, maar met het gemak van slechts 15 minuten van de stad Asti, 25 minuten van Alba en anderhalf uur van de zee of Milaan.