Villa met twee gescheiden, ruime woonlagen, te koop

Slaapkamers 5 Badkamers 3 Terrein 350 m²

Toscane – Deze prachtige villa, met een woonoppervlak van 320m2, bestaande uit 2 gescheiden appartementen, is te koop.
De villa bevindt zich in Prata, een heel klein dorpje dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Suvereto, in de regio Toscane.
Suvereto, een stadje waarvan de dorpskern ligt binnen de middeleeuwse muur ligt op 3,5 kilometer afstand. Suvereto heeft een zeer actieve agenda, er worden zeer regelmatig en gedurende het hele jaar activiteiten georganiseerd.

De villa bestaat dus uit twee gescheiden appartementen. Het appartement op de begane grond bestaat uit een zeer ruimte woonkamer, met haard, eetkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een studio/studeerkamer, een bergruimte en een groot overdekt terras. De woonlaag daarboven heeft een grote woonkamer met open haard, een keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, een bergruimte en een groot terras/balkon.

Beide appartementen hebben hun eigen opgang. Overigens is het terrein van de villa geheel afgebakend, en af te sluiten met een hekwerk. Er is genoeg ruimte om meerdere autos De tuin is voor beide appartementen toegankelijk. De villa is gebouwd in 1974 door de huidige eigenaren, en op een verbouwing eind jaren negentig jaar na, nog altijd hetzelfde en in goede bouwkundige staat.
De tuin rondom de villa is groot en ruim, inclusief een houtoven buiten, een garage, een natuurlijke waterbron in de tuin, met drinkbaar water.

De ligging

Prata ligt in Toscane, zuidwestelijk, in de streek/regio van de Maremma. het gedeelte van de Toscane dat oorspronkelijk werd bewoond door de Etrusken Prata behoort tot de gemeente Suvereto, gelegen in de provincie Livorno.
Het landschap hier is heel gevarieerd, olijfheuvels wisselen elkaar af met wijngaarden en veel andere groenten en fruit worden op deze zeer vruchtbare grond gecultiveerd. Ook zijn er veel bossen, met een enorme variƫteit aan boomsoorten, en de streek wordt ook gekenmerkt door de zogenaamde Macchia, de maquis, wilde natuurlijke gebieden die goed gedijen op de moerassige en vruchtbare grond.
De zee is ook dichtbij, en is vanaf de vele heuvels vaak zichtbaar in al haar pracht. Op heldere dagen is Elba zichtbaar, en vaak ook Corsica, maar ook de wat kleinere Toscaanse eilanden als Montecristo en soms zelfs het Isola del Giglio.
Prata ligt op 3,5 kilometer afstand van Suvereto, waar zich de meeste levensmiddelen winkels bevinden (en overigens ook veel zeer goede restaurantjes) en ook in dicht daarbij gelegen Venturina zijn winkels goed toegankelijk. De Middellandse Zee ligt op 15 kilometer afstand, en een flink aantal stranden aan het gedeelte van deze kust dragen dan ook het vignet Bandiera Blu (keurmerk voor schone stranden en schone zee).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de eigenaar van deze villa, Davide Giorgerini.via email: davideilcartaio@gmail.com