Villa met zwembad op 2.5 km van het strand van Lido di Jesolo

Veneto – Jesolo is een stad met een toeristische uitstraling, maar blijft het hele jaar door levendig. Het is strategisch geleden, dichtbij Venetië en op een steenworp van Treviso en Triëst. Uitstekend voor als vakantiebestemming of om er het hele jaar door te wonen.

De woonst bevindt zich in het centrum van een nieuwe woonwijk. Het bestaat uit één gebouw dat in feite in twee opgedeeld werd: een klein appartement op het gelijkvloers en  en een grotere dat verdeeld is over de twee verdiepingen. Beiden hebben een eigen onafhankelijke ingang.

De vrijstaande villa heeft een moderne lijn en heeft een oppervlakte van ongeveer 190m2 plus terrassen en tuin. Het perceel waarop het gebouw is gebouwd, is 600 vierkante meter en ligt halverwege tussen Jesolo Lido en de stad; de belangrijkste diensten zijn te voet bereikbaar. Huis ontworpen en gebouwd zonder op iets uit te sparen en er werd rekening gehouden met de seismische regels.  Het is volledig opgebouwd in gewapend beton met een buitenlaag van 18 cm en binnenmuur van 47 cm. Binnen vinden we de nieuwste technologieën voor zowel veiligheid als energie-efficiëntie.

De villa is gebouwd op twee verdiepingen boven de grond en is ontworpen voor twee onafhankelijke appartementen; een kleinere op de begane grond en een grotere die zowel een deel van de begane grond als de eerste verdieping beslaat. Kadastraal is het echter één geheel, wat voordelen heeft op fiscaal gebied.

Intern wordt het huis opgedeeld door middel van gipsplaten muren, zodat elke wijziging, inclusief het samenvoegen van de twee eenheden, gemakkelijk uit te voeren is.

Het kleinere appartement is als volgt ingedeeld: woonkamer met kitchenette, hal, badkamer, grote slaapkamer, kleine slaapkamer.

Het grootste appartement ziet er als volgt uit: op de begane grond woonkamer, keuken, toilet; op de eerste verdieping een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer, grote badkamer met bad en douche, twee slaapkamers, grote hal die tevens dienst doet als ontspanningsruimte.

Vloerverwarming, airconditioning.
Op het dak vinden we 4 m2 aan zonnepanelen voor de productie van warm water; panelen voor de productie van 6 Kw elektrische stroom; TIGO-systeem voor het optimaliseren de panelen; optie voor 8 Kw batterijopslagsysteem met datalogger; externe aansluiting voor een generator om onafhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Mechanisch ventilatiesysteem of luchtbehandeling en -zuivering.
Het airconditioningsysteem bestaat los van het verwarmingssysteem, zodat u altijd kunt rekenen op een alternatief snel verwarmingssysteem. Het huis heeft een alarm. Drie aanraaktoetsenborden met gebeurtenisdisplay en 3D-huisplan. Intern en extern beveiligingssysteem uitgerust met 5 externe camera’s en 1 interne  die gemakkelijk uit te breiden is, uitgerust met continu opnemen, bekijken en opnemen op tv; toegang vanaf de telefoon op afstand. Gecentraliseerd vacuümsysteem. TV en SAT-systeem, ADSL.

Extern zijn er twee houten gebouwen van elk 7,5 vierkante meter voor de opslag van gereedschap, fietsen, enz. Aan de buitenkant vinden we een metalen constructie bestaande uit witte tubes geschikt voor 2 auto’s; mogelijkheid tot intern parkeren voor 6 auto’s. Alle kamers hebben een vrije hoogte van 270 cm, geen zolder.

In de zuid-zijtuin is er een zwembad van ongeveer 300×700 cm. Gasbarbeque en lagere deuren, made in Italy en op maat. Gemeubileerd en compleet huis.

Andere details: commando bij de uitgang van de appartementen om alle luiken van het appartement te bedienen, de airconditioners in het grote appartement zijn de samsung AR9000, de stilste op de markt. In het kleine appartement  is de airco verborgen in de binnenkant van het valse plafond van de gang. De waterboiler beschikt over een reservoir van 270 liter. Op het dak is er een kraan voor het reinigen van de panelen. Er is een solarium.

Contactgegevens eigenaar :
Adres eigendom: 45.523414, 12.643266
Naam eigenaar: : Alberto Carrara
Email: albertocarrara@libero.it
Tel: +393296270848
Gesproken talen: Italiaans