Umbria: Verder af te werken nieuwbouw woning op panoramische ligging bij Amelia te koop

Nieuw gebouwde vrijstaande woning, met een prachtig uitzicht over het Umbrische platteland, van in totaal 506 m², waarvan ca .: 304 m² kelder + 150 m² begane grond + 35 m² overdekt terras + 18 m² eerste verdieping.

Het gebouw is gemaakt van Isotex-materiaal, hout-cementblokken met isolatie, zelfdragend met een lage thermische doorlaatbaarheid en anti-seismisch, het werd verfraaid met afwerkingen in typische Umbrische stijl. Het geventileerde dak is termische geisoleerd, heeft houten balken, terracotta tegels en handgemaakte dakpannen. Isolatie tussen begane grond en kelder.

Het verwarmingssysteem is al uitgerust met dubbele gastoevoer en pelletkachel. Verder zijn deze aansluitingen er: elektriciteit, alarm en gecentraliseerde afzuiging.

Het souterrain is in ruwe staat gebouwd met voorzieningen voor een mogelijke spa, terwijl op de begane grond en eerste verdieping het volgende nog ontbreken: armaturen, vloeren en badkamerbekleding.

De begane grond bestaat uit: inkomhal, grote woonkamer met open haard, ruimte met kitchenette, 3 slaapkamers (een slaapkamer met inloopkast), 2 badkamers, technische ruimte, overdekt terras van 35 m².

Op de eerste verdieping (in het torentje) bevindt zich een kamer van ongeveer 18 m2, die dienst kan doen als vierde slaapkamer / kantoor met eigen badkamer.

Alle kamers in het huis hebben grote ramen, waardoor de kamers erg licht zijn en u het omringende landschap kunt bewonderen. Het omliggende land is ongeveer 2000m2 met een eigen waterput. De voorzieningen, elektriciteit en gemeentelijk water, moeten nog worden aangesloten en bevinden zich bij de ingang.

Deze eigendom ligt op slechts 6 km van de stad Amelia en ongeveer 2 km van een stad met alle primaire voorzieningen zoals: postkantoor, levensmiddelenwinkels, benzinestation, enz. In korte tijd is het mogelijk om de steden Rome, Perugia, Assisi, Spoleto, Orvieto, Terni, Viterbo etc. te bereiken. De ligging is ideaal zowel voor permanente bewoning als als vakantiehuis.