Umbria: Prachtige stenen woning met zwembad en uitzicht op het meer van Trasimeno te koop

Gedeelte van een oud landgoed uit de 16e eeuw, gelegen op de glooiende heuvels van de Trasimeno, in een landelijk en niet geïsoleerd gebied. De woning is half vrijstaand en direct bewoonbaar.

De villa is volledig en uitstekend gerestaureerd, op een moderne manier en met behoud van het rustieke karakter. De kamers zijn allemaal ruim en veel hebben externe toegang tot de balkons of de tuin.

Indeling:
– op de begane grond bevinden zich een grote woonkamer met open haard, een keuken, 3 slaapkamers en twee badkamers
– op de eerste verdieping is er een grote woonkamer met open haard en een open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer boven de loggia.

Kenmerken om te benadrukken: alle aansluitingen (hydraulisch, thermisch, elektriciteit etc.) zijn bijgewerkt en dat geldt ook voor de interne en externe ramen en deuren. De woonboerderij kan worden opgedeeld in twee zelfstandige wooneenheden. Op de eerste verdieping is de vloer volledig in terracotta en op de begane grond in keramiek.
Panoramisch zwembad (12,50 x 6,50 M), een prachtig overdekt terras waar u kunt genieten van een uniek uitzicht op het Trasimeno meer.
Omheinde tuin van 1.900 m2 + 2.900 m2 terrein dat wordt gebruikt als olijfgaard.

De woning is gelegen in een zeer rustige en mooie omgeving, dichtbij alle belangrijke voorzieningen. Ongeveer 1 km van de ingang van de snelweg die aansluit op de belangrijkste nabijgelegen steden en dicht bij het treinstation, dat ook te voet bereikbaar is. Op de grens met Toscane.

Afstanden:
Città della Pieve 41 km / Perugia 28 km / Assisi 50 km / Montepulciano 37 km
Luchthavens – Perugia 37 km / Rome 223 km / Florence 136 km /