Umbria, Passignano sul Trasimeno: Gerenoveerde villa in steen met groot terrein te koop

Vlakbij Passignano sul Trasimeno, met uitzicht op de Pischiello-vallei: een gerenoveerde villa in steen met karakteristieke woonruimtes en terrein van 17500 m2 te koop.

Indeling:
Gelijkvloers: secundaire entree, woonkamer, open keuken in metselwerk, hal, badkamer met douche, vaste trap om de bovenverdieping te bereiken;
Eerste verdieping: hoofdingang van buitenaf, woonkamer met thermisch geventileerde open haard, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, houten wenteltrap naar de toren;
Tweede verdieping: slaapkamer.
Garage en magazijn.

Kenmerken om te benadrukken: Alle aansluitingen (sanitair, verwarming, elektriciteit, enz.) zijn up-to-date, evenals de interne en externe ramen en deuren. De renovatie is uitgevoerd met behoud van de originele kenmerken, met zichtbare houten balken en terracotta tegels, bogen versterkt met zichtbare stenen.

De woning is gelegen in een zeer mooie omgeving, dicht bij alle belangrijke voorzieningen. Ongeveer 1,8 km van de oprit van de snelweg die aansluit op de belangrijkste nabijgelegen steden en dicht bij het treinstation.
Opgemerkt moet worden dat de toegang van de villa zeer dicht bij de snelweg ligt.

Afstanden:
Città della Pieve 41 km / Perugia 28 km / Assisi 50 km / Montepulciano 37 km
Luchthavens – Perugia 37 km / Rome 223 km / Florence 136 km /