Umbria: Indrukwekkend stenen landhuis met zwembad op 3 km van Todi te koop

Indrukwekkend landhuis gelegen op ongeveer 3 km van Todi, goed bereikbaar, heuvelachtig gelegen, met een panoramisch uitzicht over de stad Todi en de omliggende heuvels.

Deze eigendom is toegankelijk via een eigen verharde oprit met een geautomatiseerde elektrische poort. De woning is gigantisch, ruim 850 m2, verdeeld over 4 niveaus, volledig verbonden door een interne trap en een lift. Ze werd gerenoveerd volgens anti-seismische voorschriften. Tijdens de renovatie zijn de klassieke materialen ongewijzigd zijn gebleven, zoals: eiken balkenplafonds (geïmporteerd uit Frankrijk), natuurstenen gevels, vloeren: handgemaakte terracotta en houten planken. Alle kamers zijn verwarmd en sommige hebben airconditioning. De ramen, binnen en buiten, zijn van massief hout met dubbel thermisch glas en horren. De badkamerbekleding is van uitstekende kwaliteit keramiek.

Indeling:

– De halfondergrondse verdieping bestaat uit: woonkamer met open keuken en open haard, 2 slaapkamers, 2 badkamers waarvan een met sauna en whirlpool, 2 kelders, wasruimte – strijkruimte en garage van ongeveer 47 m²;

– De begane grond bestaat uit: entree, studeerkamer, woonkamer, eetkamer, keuken met toegang tot het terras, bijkeuken, 2 slaapkamers, 3 badkamers;

– Op de eerste verdieping bevinden zich: 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer en inloopkast;

– De tweede verdieping heeft ook een eigen ingang via de buitentrap en bestaat uit: eetkamer – woonkamer met open haard, slaapkamer, badkamer en zolder.

Het wordt zonder meubels verkocht, met uitzondering van de keuken.

Het pand is omgeven door een beplant park van ongeveer 1 hectare met: irrigatie en externe verlichting, terrassen en parkeerplaatsen. Op een zonnige en panoramische positie bevindt zich het 6 x 12 zwembad, solarium, buitendouche, technische ruimte, badkamer en kleedkamer.

Er is: elektriciteit, telefoonlijn, wifi, alarmsysteem, 2 waterputten, LPG-gasverwarming.

Energieklasse: E.

Gezien de kenmerken, de ligging en het aanzienlijke aantal beschikbare oppervlakten, kan het worden gebruikt als accommodatie van het type Country-House met de mogelijkheid om enkele mini-appartementen en eenpersoonskamers te creëren; of als prestigieuze villa met grote ruimtes voor gasten, bedienden, etc.

Afstand tot de belangrijkste luchthavens: Perugia 40 km, Rome 110 km, Ancona 120 km, Rimini 139 km.