Umbria: gerenoveerd landhuis met zwembad

Umbria: gerenoveerd landhuis met zwembad
Slaapkamers 4 Badkamers 3 Terrein 23000 m²

Deze volledig gerenoveerde villa, gelegen op een heuveltop bij Città di Castello, biedt een uniek uitzicht op de ongerepte valleien van Noord-Umbrië. De renovatie gebeurde met liefde en respect voor de lokale tradities, met zijn kastanje houten balken en zichtbare stenen muren met mooie arcades.

Dit landhuis beslaat vier verdiepingen en bestaat uit een hoofdwoning en onafhankelijk appartement van 70 m2.
Op het gelijkvloers bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer, toilet en wasruimte.
De eerste verdieping heeft drie grote kamers: een salon, woonkamer en gezellige keuken.
Op de tweede verdieping is er het appartement met eigen ingang, bestaande uit twee slaapkamers, een leefruimte, woonkeuken en badkamer.
De derde verdieping bestaat uit een toren met één slaapkamer.

Langs de zijkant van de villa bevindt zich een overdekte buitenkeuken met pizza-oven.

Op het terrein is er een nieuwe paardenstal met ruimte voor 4 paarden, een zoutwater zwembad van 10 x 5 meter met een fantastisch uitzicht, en diverse Zuidgerichte terrassen. Er is zelfs een kleine olijfboomplantage met ca. 25 bomen.

De locatie is perfect voor wie graag historische steden wil bezichtigen of gewoon lekker wil relaxen bij het zwembad. Lokale winkels en marktjes zijn vlakbij en steden zoals Arezzo, Assisi, Perugia, Siena en Firenze kunnen makkelijk met de auto bereikt worden.
Vanuit Arezzo vertrekt een snelle trein die je in één uur naar Rome brengt. De Adriatische kust ligt op 90 minuten rijden.

Dit is niet het exacte adres