Umbria: Prachtig domein met landhuis en zwembad op 8 km van Todi te koop

Landgoed van in totaal 1049 m2 te koop verdeeld in een stenen hoofdgebouw van 564 m2 met overdekte en open terrassen van 485 m2, een 6×15 zwembad met jacuzzi en terrein van 4,5 hectare.

Het gebouw is gerenoveerd met hoogwaardige materialen, met behoud van de bijzonderheden van de typische Umbrische boerderij. De woning, gelegen op een panoramische positie op ongeveer 8 km van Todi, bestaat uit een deel dat wordt gebruikt als woonhuis van de eigenaren, bestaande uit: entree, studeerkamer, woonkamer met open haard, keuken, slaapkamer en badkamer.

De overige kamers bestaan ​​uit: 3 suites (waarvan: 2 met zitkamer, slaapkamer en badkamer en 1 met gang slaapkamer en badkamer) + 1 appartement met woonkamer met kitchenette, slaapkamer en badkamer.

Buiten is er een groot panoramisch terras met overdekte zone en houtoven, magazijn, technische ruimte, eethoek met open haard, keuken en badkamer, kleedkamer met emotionele douche en sauna, en tenslotte een kamer die gebruikt kan worden als gym of relaxruimte.

De belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving zijn binnen handbereik: Assisi, de internationale luchthaven Sant’Egidio, Perugia, enz.

Energieklasse F.