Trentino: Appartement in rustige buurt van Riva del Garda te koop

Het appartement is gelegen in een rustige en zonnige buurt en op loopafstand van alles wat u nodig heeft,  interessant voor permanente bewoning, maar ook voor de toeristische verhuur.

Gelegen op de eerste verdieping, vrij langs 3 zijden, met grote PVC-ramen, die onlangs vervangen werden en die lichte en thermische isolatie garanderen.

Zeer goed ingedeeld, prachtig afgewerkt, met royale ruimtes die indruk maken. U wordt begroet door een grote open woonruimte, met een zeer goed uitgeruste open keuken die uitkijkt op een lichte woonkamer met een toegang tot het balkon.

Aan de overkant van de gang bevinden we ons in het slaapgedeelte met twee grote tweepersoonsslaapkamers, de eenpersoonsslaapkamer en de badkamer met raam, met douchecabine verlicht door een intens blauw van de vloeren en muren.

De afwerkingsgraad is uitstekend, de buitenramen, de witgelakte binnendeuren met satijnstalen handgrepen en alle vloeren, met uitzondering van de badkamer, zijn van een laminaat van uitstekende kwaliteit.

Er is een grote garage op straatniveau (bijna 40 m2) en een gezamenlijke binnentuin met parkeerplaatsen beschikbaar.