Trentino: 3sterren hotel in de Dolomieten te koop

Door iedereen beschouwd als één van de meest fascinerende valleien in de Dolomieten en de hele Alpenboog, is de Fassa-vallei, wereldwijd beroemd om zijn ongelooflijke natuurlijke schoonheid.

Omringd door de bergketens van de Catinaccio, Latemar, Marmolada en Sassolungo, uitgerust met alle voorzieningen, met het voorrecht om slechts een paar minuten verwijderd te zijn van de meest interessante skigebieden; van de beroemde Sella Ronda tot de Catinaccio en uiteindelijk tot de Alpe di Lusia en Passo San Pellegrino.

Het startpunt van de Marcialonga di Fiemme en Fassa, biedt zijn gasten niet alleen alpineskifaciliteiten die geschikt zijn voor elk type klant, maar ook uitstekende langlaufcentra, zowel in de vallei als op grote hoogte. In de zomer is het een zeer populaire locatie voor wandelingen en mogelijke excursies.

Het gebied is zeer gewild bij fietsers voor de route van Molina di Fiemme naar Canazei, een van de langste (ongeveer 48 km) en spectaculaire fietspaden in Trentino.

Het voorgestelde hotel is een driesterrenhotel, niet ver van het centrum van één van de meest gerenommeerde dorpen in de Fassa-vallei. Typisch alpine hotel, goed verzorgd, met alle nodige functies voor een prestigieuze klantenkring. Uitgerust met 24 kamers voor een totaal van 46 bedden, maar met een totale capaciteit van ongeveer 60 bedden. Het heeft gemeenschappelijke ruimtes, een interne bar, restaurantvergunning, een karakteristieke recreatieruimte, een klein wellnesscentrum. Parkeerplaatsen grenzend aan het hotel.

De kamers, verdeeld in twee typen, zijn uitgerust met een eigen badkamer, satelliet-tv en minibar, bijna allemaal met balkon. De strategische ligging van de structuur en de mogelijkheid van uitbreiding garanderen een toekomst voor een hotel van een superieure categorie.

Perfecte structuur voor een familiebeheer, er is geen tussenkomst nodig. Op een zodanige manier beheerd dat de kwaliteit van de investering in de loop van de tijd is behouden.