Toscane: Vrijstaande stenen woning op 9 km van Volterra te koop

Onafhankelijk woonhuis van 205 m2 en omheinde tuin van 850 m2, dat deel uitmaakt van een complex waar in totaal 6 gezinnen wonen. Het is gelegen op 9 km van Volterra, gemakkelijk bereikbaar via 6 km provinciale weg en 3 km onverharde weg. Binnen de 50 minuten ben je aan de luchthaven van Pisa, de zee en andere belangrijke centra in Toscane.

Het huis is opgebouwd met typisch Toscaanse materialen (zoals terracotta vloeren en houten balken) en bestond vroeger uit 2 appartementen die verenigd werden. Het is mogelijk om het weer in twee afzonderlijke stukken op te delen.

Indeling: Ingang via het overdekte terras, grote woonkamer, keuken, badkamer, studeerkamer en slaapkamer. Tussendeur naar het tweede deel van het pand bestaande uit een grote keuken, badkamer, berging. Buiten is er een overdekt terras met trap naar de bovenverdieping waar we de twee slaapkamers en een badkamer vinden.

Autonome verwarming op  LPG en voor het eerste deel van het huis geïntegreerd met een Pellett-ketel. airco. Alle ramen zijn in goede staat met dubbele beglazing. Het pand heeft zijn eigen privacy, geïntegreerd in een context van onafhankelijke villa’s van mensen die er permanent wonen. Drie parkeerplaatsen op het gezamenlijke parkeerterrein maken onderdeel uit van de verkoop. De meubels zijn niet bij de verkoop inbegrepen.​