Toscane: Typisch Toscaanse woning met gastenverblijf en olijfboomgaard in een oase van rust te koop

Toscane – Pisa – platteland van Chianni

Typische Toscaanse boerderij te koop met schuur en 2 hectare grond ondergedompeld in een oase van rust, op het Toscaanse platteland, maar tegelijkertijd dichtbij voorzieningen.

Het pand, gelegen in de gemeente Chianni, 6 km van de stad en zijn diensten, maar tegelijkertijd slechts 3,5 km van de stad Terricciola, bekend om zijn wijngaarden; is gemakkelijk te bereiken vanaf de geasfalteerde weg via een automatisch toegangshek. Je geniet er van een vrij uitzicht over het omringende landschap.

Het hoofdgebouw is verdeeld over twee verdiepingen met een totaal van ongeveer 250 vierkante meter en is als volgt samengesteld: keuken, badkamer, kast, tv-lounge, grote woonkamer met kruisgewelven op de begane grond. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin. Via een interne trap is het mogelijk om de eerste verdieping te bereiken waar we 4 slaapkamers vinden, waarvan één met eigen badkamer, badkamer en panoramisch terras met uitzicht op het dorp Chianni.

Op de begane grond, grenzend aan de villa, vinden we een volledig gerenoveerd studio-appartement met kitchenette-slaapkamer en badkamer; een externe oven voor pizza / barbecue met dak en grote schuur, dubbel volume, momenteel in gebruik als magazijn voor landbouwwerktuigen.

Deze eigendom omvat twee hectare grond met 80 olijfbomen, een kleine wijngaard, fruitbomen, bos en akkerland. U kunt typische kenmerken van de Toscaanse stijl bewonderen met terracotta vloeren, gewelfde plafonds, balken en balken, zichtbare stenen en tegelijkertijd beschikt het huis over ruime en lichte kamers. Alle aansluitingen werken: water uit het aquaduct, waterput, fotovoltaïsche installatie, internettelefoon, LPG-tank voor de productie van warm water en een houtkachel.

Uitstekende investering zowel als hoofdverblijfplaats als vakantiehuis dankzij de rustige zonnige ligging èn de nabijheid van voorzieningen.

Afstanden: Luchthaven Pisa 38 km; supermarkt: 10 km; Volterra 30 km; San Gimignano 42 km; stranden 40 km; ziekenhuis en treinstation: 22 km; snelwegen: 17 km; Lucca 71 km; Florence 80 km.