Toscane: Toeristische accommodatie met park en zwembad te koop

Gelegen in Toscane, in het gehucht Orentano in de gemeente Castelfranco di Sotto, provincie Pisa, 46 km van Florence, 23 van Pisa, 16 van Lucca, 15 van Montecatini Terme: prachtige toeristische accommodatie genaamd Villa Melai met drie gebouwen voor een oppervlakte van ongeveer 580 m2, waarvan er twee momenteel worden gebruikt als vakantiehuis en een grotere voor de hoofdwoning en het kantoor. Tevens is er een park van ongeveer 4.5 hectare, waarvan 1 hectare volledig is omheind en onderhouden als een gazon met een prachtig buitenzwembad (16×14), een barbecue, parking, (te renoveren) ingewijde kapel, bijgebouw gebruikt als een hoofdgarage en ruimte voor aperitieven, een ander bijgebouw gebruikt als een magazijn en schuur.

De volledig gerenoveerde 18de eeuwse villa, gelegen in het groene landschap van Toscane ligt op slechts 1 km van de stad Orentano. Het heeft alle originele kenmerken behouden, gecombineerd met moderne luxe.
Elk van de twee appartementen heeft een lichte woonkamer, eetkamer, keuken en slaapkamers met badkamer, evenals een ruim priv├ęgedeelte ingericht in de tuin.

Ontspanning wordt verzekerd door het design zwembad met solarium en buitenspelen voor de kleintjes.

Het appartement genaamd “Cantina” is geschikt voor maximaal 10 personen en is verdeeld over twee niveaus: de gelijkvloers bestaat het uit een grote woon / eetkamer met open haard, ingerichte keuken, slaapkamer met tweepersoonsbed, badkamer; op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers met tweepersoonsbed, een slaapkamer met vier bedden allemaal met eigen badkamer voor exclusief gebruik.

De andere “Cascina” kan comfortabel is geschikt voor 7 personen en bestaat uit een gelijkvloers met woon / eetkamer / kitchenette, slaapkamer met twee bedden en een badkamer; op de eerste verdieping is er een mooie slaapkamer met badkamer en een klein balkon, kamer met drie bedden en een aangrenzende badkamer.

De activiteit is gestart met goede resultaten en vereist geen verdere investeringen.