Toscane – Te koop: Prachtige B&B van waaruit je het meer van Massaciuccoli kunt bewonderen

Prijs op aanvraag
adv50957

Vecchiano (Pisa) – Dominant gelegen, met een prachtig panoramisch uitzicht op onder andere het meer van Massaciuccoli, op een uitstekende locatie, niet ver van zowel Pisa en de Versilia als de zee: Volledig gerenoveerde, typisch Toscaanse rustico van 620 m2 met  zwembad, spa, tuin en omringend land.

Het gebouw dateert uit het midden van de 18de eeuw en is verdeeld over drie verdiepingen boven de grond:

  • Gelijkvloers: een grote keuken met houtoven en bijkeuken / berging, een salon met open haard, een woonkamer gebruikt een ontspanningsruimte met pooltafel, kleedkamer en badkamer, technische ruimte;
  • Een elegante en karakteristieke stenen trap leidt naar de eerste verdieping waar zich vijf tweepersoonskamers bevinden, elk met een eigen badkamer;
  • Op de tweede verdieping, zowel bereikbaar via binnen als langs een aparte ingang aan de achterkant van het gebouw, vinden we twee appartementen. Beide bestaan ​​uit een keuken, woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer.

Grenzend aan het gebouw vinden we de Spa, gewijd aan welzijn en bestaande uit: emotionele douches, een betoverend bubbelbad dat op natuurlijke wijze in de rots is gebouwd, en op de bovenste verdieping een Onsen-kamer met badkamer; bovendien hebben we in een bakstenen bijgebouw een kamer die wordt gebruikt voor massage / yoga met badkamer.

Het terras biedt een prachtig panoramisch uitzicht. Het terrein met wateropslagtanks strekt zich uit over 6 hectare, grotendeels bestaande uit een olijfgaard, en het omvat ook de zwembadzone (13 m bij 5 m met een minimale diepte van 75 cm en maximaal 1 , 75 meter), waar u in volledige privacy kunt ontspannen en waar we ook een houten huis vinden met een deel gewijd aan de gereedschapsschuur en een warme douche.

Een zeer belangrijk aspect is de zorg die wordt besteed aan de aansluitingen: Er is een 25 Kw zonnepaneelsysteem met accu; het hydraulisch systeem heeft een automatische regeling waarmee een aanzienlijke besparing op elektriciteit mogelijk is. Het elektrische systeem heeft een vermogen van 45 kW en is, in het gebied dat bestemd is voor parkeerplaatsen, uitgerust met twee snellaadstations voor elektrische auto’s van elk 7,5 kW.

Dankzij al deze eigenschappen is deze villa momenteel een prachtige toeristische accommodatie met klanten …

“Energieklasse” A ”