Toscane: Stenen landhuis met zwembad en tuin van 3500 m2

Prachtig pand gelegen in de Toscaanse heuvels op slechts 15 minuten van de stad Volterra, een uur van de internationale haven van Pisa en 40 minuten van de badplaatsen aan de Tyrrheense kust, om vervolgens de beroemdste historische trekpleisters te bereiken zoals San Gimignano, Pisa, Siena en Florence.

Deze stenen villa van 300 m2 is gelegen op een heuvel in een niet-geïsoleerde positie met een onverharde toegangsweg. Vanuit het prachtige zwembad geniet je van het uitzicht op Volterra. Het pand wordt momenteel in de zomer verhuurd, maar kan ook worden gebruikt als een privéwoning, met smaakvolle interieurinrichting, een klassiek pand in “Toscaanse stijl” tegelijkertijd dicht bij voorzieningen en met andere huizen in de buurt om niet geïsoleerd te zijn.

De hoofdvilla van 180m2  en 100 m2 opslagruimten is als volgt samengesteld:
Halfondergrondse verdieping met garage/magazijn.
Gelijkvloers: grote keuken/eetkamer, woonkamer met open haard met eigen ingang.
Via een dubbele binnentrap bereikt u de eerste verdieping bestaande uit 5 kamers met twee badkamers en inloopkasten
Er is een prachtig terras met uitzicht op het zwembad dat toegankelijk is vanuit een slaapkamer. Via het secundaire trappenhuis keren we terug naar de begane grond waar zich een mooie slaapkamer met badkamer bevindt, altijd met externe toegang, een extra badkamer en een wasruimte.
Aan de buitenkant van het huis is er een buitenoven en een heerlijke pergola met uitzicht op het zwembad.

Het huis is in perfecte staat met alle werkende systemen, er is een zonnepaneel op het dak van het huis, airconditioning in alle kamers en 4-sectoren gedifferentieerde houtverwarming. Het huis is werkelijk een uniek juweel met een zeer goede interne afwerking, alle systemen zijn volledig functioneel en gecertificeerd.

Terrein van circa 3500 m2. Rondom het pand is er een goed onderhouden met gazon met irrigatiesysteem, dankzij de bronwaterput van 13.000 liter. Het overloopzwembad is een volledig functioneel zwembad met een technische ruimte en Romeinse opstaptreden