Toscane: Prestigieuze villa met zwembad op 3 km van Lucca te koop

Mooie en exclusieve villa gelegen in de uitlopers van S. Alessio aan de wijnroute van de heuvels van Lucchesi in een van de mooiste gebieden van Lucca. Vanaf hier kunt u het stadscentrum, dat op minder dan 3 km van het pand ligt, in een paar minuten bereiken met de auto, en op maar een paar honderd meter te voet vindt u winkels met dagelijkse benodigdheden. In dit gebied heerst de rust opperste omdat er geen drukke wegen zijn. Het gebied biedt veel privacy, maar is tegelijkertijd niet geïsoleerd. In de afgelopen jaren hebben veel buitenlanders op deze heuvels hun woning gekocht en gevestigd.

De villa is majestueus en dominant in een volledig omheind park van ongeveer 5.000 vierkante meter, in perfecte staat gehouden, waar er vele variëteiten van planten en bloemen zijn die het grootste deel van het jaar intense kleuren en geuren geven en enkele tientallen olijfbomen waaruit een olieproductie wordt verkregen die grotendeels voldoet aan de behoeften van de familie.

In een afgelegen hoek niet ver van de villa ligt een ondergronds zwembad van 11×5 met een groot solarium.
Het gebouw is ongeveer 518 m2 en bestaat uit drie niveaus, waarvan twee bovengronds en één halfondergrondse.

De begane grond bestaat uit grote hal, een woonkeuken met bijkeuken, een eetkamer met directe toegang tot het terras in de schaduw van een zonnescherm op een houten structuur waar het aangenaam is om ontspannende momenten door te brengen, woonkamer met open haard met directe toegang tot de veranda.
De eerste verdieping is bereikbaar via een mooie houten trap, het slaapgedeelte bestaat uit een grote slaapkamer met inloopkast en een badkamer met jacuzzi en directe toegang tot het terras waar u kunt genieten van een zeer suggestief panoramisch uitzicht, slaapkamer met badkamer, twee slaapkamers, badkamer.
In de kelder is er een grote woonkamer, studeerkamer, wasruimte, berging, badkamer.

(de exacte ligging wordt niet weergegeven)