Toscane: Prachtig stenen huisje in gerenoveerde borgo met zwembad te koop

Tussen San Gimignano en Volterra: Heerlijk stenen huisje te koop in een authentiek gerenoveerde borgo met spectaculair panoramisch bio-zwembad.

Een droomlocatie, waar natuur en geschiedenis elkaar in harmonie ontmoeten. Deze prachtige schuur bevindt zich in een authentiek dorp dat dateert uit het jaar 1000, het onderwerp van een lange en gepassioneerde restauratie. De Borgo ligt in een prachtig gebied, halverwege tussen San Gimignano (Siena) en Volterra (Pisa), een uniek landschap dat over de hele wereld wordt gewaardeerd, dat van de glooiende Toscaanse heuvels.

Naast de oude boerderijen en schuren, allemaal gerestaureerd in Toscaanse stijl, is er in het dorp een kleine Romaanse kerk. Het park rondom de gebouwen heeft een mooie en rijke vegetatie, allemaal perfect onderhouden. In het park, op een afgelegen positie ten opzichte van de boerderijen, bevindt zich het gedeelde zwembad, een prachtig voorbeeld van bio-design dat perfect is geïntegreerd met de omgeving. Het zwembad is groot van formaat en biedt het gevoel ondergedompeld te worden in een bassin met natuurlijk water  van waaruit je kunt genieten van het geweldige landschap.

Het huis is het resultaat van de renovatie van een voormalige schuur en valt onmiddellijk van buitenaf op dankzij zijn panoramische positie met uitzicht op de heuvels, met Volterra op de achtergrond. Het is opgetrokken in stenen en bakstenen metselwerk , met een prachtig overdekt terras gemaakt van gerecycled materiaal en een prachtige blauweregen.
Het huis, omgeven door een privétuin, meet ongeveer 80 m2 en is verdeeld over twee verdiepingen, bestaande uit: een gelijkvloers met grote woonkamer met kitchenette en open haard, hal met kleine wasruimte en badkamer met douche; een interne trap leidt naar de bovenverdieping waar zich de tweepersoonsslaapkamer bevindt, een kleine kamer die is ingericht als een slaapkamer en een badkamer met douche.

Het niveau van afwerking en uitrusting is zeer hoog: handgemaakte terracotta vloeren, plafonds met prachtige kastanjehouten balken en terracotta bakstenen, massief houten ramen, autonome gasverwarming, airconditioning, compleet op maat gemaakt meubilair en wi-fi.

Ten slotte biedt deze kleine parel een uitstekend toeristisch potentieel met de mogelijkheid om het beheer van wekelijkse verhuur te delegeren aan gekwalificeerd personeel dat al in de Borgo actief is. Het is bijzonder geschikt voor een stel of een klein gezin die een veeleisend maar waardevol en kwalitatief hoogstaand object willen op een locatie van zeldzame schoonheid waar ze ontspannende momenten kunnen doorbrengen.

Mommialla is een plek die door de Romeinen werd ontdekt en verbeterd dankzij de aanwezigheid van een bron van thermaal water die na een lange periode van verwaarlozing nu het centrum vormt van een groot herstelproject dat het gebied alleen maar nog meer kan verbeteren.

Het ligt in het centrum van Toscane in een ideaal gebied om uw vakantie door te brengen, de belangrijkste afstanden zijn: San Gimignano 12 km, Volterra 20 km, Siena 50 km, Florence 60 km, in een uur rijden bereikt u beide internationale luchthavens van Pisa en Florence en de stranden van de Etruskische kust.

Energieklasse: E
IPE: 169 kWh / m2 per jaar