Toscane: Panoramische villa met zwembad te koop

Eigendom in de heuvels in de buurt van Casa al Vento in de stad Serravalle Pistoiese, gemakkelijk bereikbaar via verschillende routes, zowel vanaf de Via Baco komende vanuit Cantagrillo als vanaf Cecina di Larciano.
De ligging is een van die je niet snel zult vergeten.
Vanaf de loggia voor de villa en andere punten van het huis zoals het terras op de eerste verdieping kunt u genieten van een ongelooflijk panoramisch uitzicht.

De villa van ongeveer 230 m2 ligt in het midden van een groot, volledig omheind perceel van ongeveer 12.400 m2 met een automatische toegangspoort.
Op het terrein is er een groot zwembad van 10×5, een stookruimte, drie boxen met een schuur voor degenen die graag paardrijden en dicht bij hun viervoeters willen wonen. De villa is ondergedompeld in dit prachtige en perfect aangelegde park.

Er is een kelder van ongeveer 45 m2 die momenteel gebruikt wordt als gastenkamer met badkamer en wasruimte. Dit deel van het huis heeft een verbinding met de begane grond en is ook rechtstreeks vanaf de buitenkant toegankelijk via het plein dat als parkeerplaats wordt gebruikt.

Op de begane grond vinden we een prachtige open ruimte aan de hoofdingang en in de leefruimte met een groot oppervlak pronkt een prachtige open haard die de woonkamer scheidt van de eetkamer.
In dit deel van het huis volgt het plafond het verloop van het dak, dus we hebben in het midden een hoogte meer dan drie meter. Vanuit de woonkamer bereikt u de drie slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer zijn eigen badkamer met bad en douche heeft, de andere twee hebben een badkamer met douche gemeen.
Op dit niveau van de villa bevindt zich ook de uitgeruste keuken met open haard / barbecue direct verbonden met een buitenruimte met een gazebo waar u kunt eten met vrienden en familie.
Via een externe trap bereikt u de een terras van ongeveer 34 m2 op de eerste verdieping waar het suggestieve panoramische uitzicht op de vallei dat uitkijkt over het gebied van Cantagrillo en Casalguidi wordt versterkt.

De woning is uitstekend onderhouden en afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals terracotta, parket in de slaapkamers en in de hoofdbadkamer. Het verwarmingssysteem kan worden gevoed met pellets of met LPG naast de open haard in de woonkamer, een fotovoltaïsch systeem en een thermisch zonnesysteem voor de productie van sanitair warm water. Watervoorziening vindt plaats via een geboorde put die meer dan voldoende toevoer garandeert, zelfs voor de irrigatie van het park.