Toscane: Panoramische vakantie-accommodatie met 7 appartementen en zwembad te koop

Volterra – Etruskische en Romeinse hoofdstad, parel van middeleeuwse kunst, kruispunt van mensen, schatkamer van kunstwerken… Deze stad domineert het prachtige, intacte en aangrijpende gebied van de Valdicecina.

Gelegen in een unieke positie op een dominante heuvel in de magische driehoek van Volterra, San Gimignano en Siena: karakteristieke grote stenen boerderij van ongeveer 550 m2, gerenoveerd met prestigieuze en originele Toscaanse materialen en gebruikt als een toeristische accommodatie op hoog niveau met een uitstekend inkomen.
Bestaande uit 7 appartementen (telkens met 1 slaapkamer) met eigen ingang, volledig ingericht met onafhankelijke verwarmingssystemen, voorzien van alle comfort en elk met eigen tuin en binnenplaats en parkeerplaats.

Het huis is omgeven door een prachtig park van een hectare beplant met sierplanten, evenals een terras met tafels om te dineren, groot zwembad (7×14) met uitzicht op het magische Toscaanse landschap. Het terrein is volledig omheind en voorzien van inbraakbeveiligingssystemen.