Toscane: Panoramische, gerenoveerde stenen villa te koop

Karakteristieke en suggestieve stenen villa van ongeveer 230 m2 in een zeer charmante en rustige omgeving van waaruit u het karakteristieke Toscaanse landschap kunt bewonderen.

De buitenkant en sommige zichtbare stenen interieurs zijn grondig gerenoveerd met behulp van oude materialen, zelfs het dak is het voorwerp geweest van waterdichting en isolatie.
Momenteel zijn sommige kamers niet afgewerkt en gebruikt omdat de eigenaren wegens familiale omstandigheden moeten verhuizen.

Indeling:
– Gelijkvloers: vijf kamers waaronder de keuken en eetkamer met open haard met directe toegang tot het panoramische terras en de tuin, woonkamer met grote open haard en twee verder af te werken kamers.
– Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een grote woonkamer met een panoramisch uitzicht, badkamer en twee andere af te werken kamers.

Het huis kan worden gebruikt als eengezinswoning, maar kan gemakkelijk worden verdeeld in twee onafhankelijke eenheden, buiten hebben we een prachtige tuin van ongeveer 800 m2 en voor de hoofdingang een eigen binnenplaats voor exclusief gebruik als parking. Onder het terras zijn er twee te restaureren kamers die kunnen worden gebruikt als een garage of magazijn.