Toscane: Panoramisch gelegen country house met olijfgaard te koop

Mooie, volledig gerenoveerde landelijke woning van ongeveer 250 m2, gelegen in een heuvelachtig gebied, in één van de meest groene en panoramische plaatsen tussen Pescia en Uzzano.

Deze eigendom is gemakkelijk te bereiken via een verharde weg en is ondergedompeld in een perceel van ongeveer 20.000 m2 met ongeveer 400 olijfbomen.

Dankzij de indeling en het aantal aantal ingangen kan het gemakkelijk opgedeeld worden in 3 onafhankelijke wooneenheden, bijv. voor een toeristische accommodatie.

Het gelijkvloers bestaat uit een prachtige taverne met een mooie open haard met directe toegang tot een overdekt terras aan twee zijden van het gebouw, wasruimte, hal, slaapkamer, bijkeuken, badkamer.
Op de eerste verdieping is een ingebouwde keuken, een eetkamer, een zeer suggestieve woonkamer gebouwd in de voormalige hooizolder waar er een prachtig amandelvormig baksteenrooster op alle ramen is, een studeerkamer, een badkamer. Op dit niveau kunt u genieten van een ingerichte buitenruimte met een houtoven en een barbecue
Er is ook een schuur waar een jacuzzi is geïnstalleerd.
Op de tweede verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers en de badkamer.

Het pand werd met aandacht gerenoveerd door de huidige eigenaren die de smaak van de typische Toscaanse stijl wilden behouden, er is airconditioning, zowel pellet- als LPG-verwarmingssysteem, water uit het gemeentelijke aquaduct en een eigen bron, alarmsysteem met interne perimeter en volumetrische sensoren en bewegingssensoren aan de buitenkant.
Het is in uitstekende staat van onderhoud.