Toscane: nieuwbouw appartement in kleinschalig toeristisch project met zwembad

Toscane: nieuwbouw appartement in kleinschalig toeristisch project met zwembad
Slaapkamers 3 Badkamers 3

Borgo in Chianni Faggio – appartement in Toscane

Dit duplex-appartement met privé ingang bestaat uit een ruimte en klare leefruimte met open haard, een woonkeuken, drie slaapkamers en drie badkamers. Er is een eigen tuin met toegang tot de publieke parkeerplaats en een terras met zicht op de heuvels rond Volterra.

Het maakt deel uit van het complex “Borgo in Chianni” dat bestaat uit 12 appartementen en huizen, elk met eigen ingang. Sommigen hebben een terras, anderen een veranda of tuin. Er is een mooie gemeenschappelijke tuin met een verwarmd zwembad van 12 x 4.5 meter.

De typisch Toscaanse architectuur behoudt de sfeer van de oude landelijke boerderijen, je vindt er een combinatie van hoogwaardige materialen en authentieke elementen zoals terracotta bakstenen en houten balken. Elke wooneenheid is anders en allemaal werden ze met smaak afgewerkt. Er is centrale vloerverwarming/afkoeling, een domotica-systeem en gratis Wi-Fi.

De ligging in de heuvels met panoramische uitzichten combineert de rust van het platteland met de nabijheid van alle voorzieningen, zoals het traditionele restaurant “La Locanda del Gallo” dat zich op wandelafstand (1 km) bevindt.

Dit is niet het exacte adres