Toscane: Mooi landhuis voor paardenliefhebbers te koop

Mooie boerderij, perfect voor degenen die paarden willen houden, gelegen op een buitengewone plek in de hoge Maremma op slechts een paar minuten van de stad Roccastrada, met een panoramisch uitzicht over de vlakte van Civitella en Montalcino.

Het bestaat uit een hoofdgebouw in rustieke Toscaanse stijl met stenen muren, houten en bakstenen balken en spanten, interne stenen en bakstenen bogen, boxen voor 4 paarden, garage, 67 hectare grond bestaande uit vele bossen en een kleine olijfgaard met 100 planten.

De woning van ca. 250 m2 op niveaus werd in 2001 volledig gerenoveerd en gedeeltelijk opnieuw gebouwd volgens anti-seismische normen. Het heeft twee onafhankelijke ingangen, één op het gelijkvloers en de andere via een mooie inham in steen die ons naar de eerste verdieping brengt. Het is dus mogelijk om 2 onafhankelijken wooneenheden te creëren.

Het gelijkvloers bestaat uit een salon, woonkeuken, eetkamer, woonkamer met open haard, wasruimte, cv-ruimte, twee badkamers en bijkeuken.
Op de eerste verdieping bereikbaar via een interne trap zijn er vier kamers en twee badkamers.

Grenzend aan het gebouw is er een overdekt terras met een professionele houtoven en grillruimte met een verwarmde ruimte van ongeveer 27 vierkante meter gebruikt als een taverne.
De stal van ongeveer 175 m2 bestaat uit 4 boxen voor paarden, schuur, zadelmakerij, magzijn voor trailer.
Er is een 5.67 kW fotovoltaïsch systeem gecreëerd op het dak.
De carport van 60 m2 biedt plaats aan 4 auto’s.

De villa is in perfecte onderhoudscondities kan worden uitgebreid.
Alle meubels zijn inbegrepen in de verkoop.