Toscane: Landelijke woning met spectaculair uitzicht te koop

Rustico met terrein in Lucca

Dit prachtige huis met terrein en een spectaculair uitzicht ligt op ongeveer twintig minuten van de stad Lucca, op een heuvel waarvan u op heldere dagen tot Monte Amiata en zelfs het eiland Gorgona kunt zien.

Het huis meet ongeveer 150 m² inclusief de taverne, het is een oudere constructie die in de loop der jaren meerdere keren gerenoveerd werd; hoewel het enkele typisch Toscaanse kenmerken heeft verloren, heeft het toch de charme van landhuizen behouden dankzij de mooie toegangsdeur en grote tuin.

Het is direct bewoonbaar en bestaat uit een taverne met zichtbare stenen in de halfondergrondse verdieping; salon met balken en spanten, eetkamer, living en keuken op de gelijvloerse verdieping; drie slaapkamers, een studeerkamer en een badkamer op de eerste verdieping en een andere ruimte die kan omgevormd worden tot een kamer onder het dak.

Het gebouw is onafhankelijk aan drie zijden, maar garandeert totale privacy en onafhankelijkheid dankzij de indeling van de toegangen en de meeste ramen gericht op het privé-gedeelte.

In de tuin zijn er ook twee grote garages, een structuur van ongeveer 40 m2 (volledig gerenoveerd voor agrarisch gebruik), met een houtgestookte oven en een geplaveide ontspanningsruimte; een houten constructie met houtschuur.

Het pand heeft ook een terrein met een olijfgaard, enkele kastanjebossen en fruitbomen, dat ook van de verkoop kan worden uitgesloten.