Toscane: Instapklare agriturismo met zwembad te koop in Casciana Terme

Spectaculair gelegen en succesvolle agriturismo met zwembad en 34 hectare grond te koop op een heuvel in Casciana Terme, in de provincie Pisa.

Dit is een geweldige kans voor diegenen die hun Italiaanse droom willen realiseren, de drukte van de stad achter zich willen laten en kiezen voor een nieuw leven  op één van de mooiste plekken van Toscane.

Op een heuvel, met eindeloos uitzicht, volledig gerenoveerde boerderij (332 m2) met 5 appartementen, waaronder drie appartementen met 1 slaapkamer op het gelijkvloers, een appartement met 2 slaapkamers en een studio op de eerste verdieping, elk met eigen buitenruimte en uitgerust met onafhankelijke verwarming en sommige met airconditioning.
Op het gelijkvloers is er een grote leefruimte bestaande uit een ruime keuken met open haard en ontbijtkamer. Vanzelfsprekend is er ook een houtoven met toegang van buitenaf en een barbecue in de tuin.

Dit kan eenvoudig opnieuw worden geconfigureerd om een ​​enkele woning te creëren met een potentieel van ten minste zes slaapkamers en een grote woonruimte, het is ook mogelijk om het gebouw met nog eens 100 m2 uit te breiden om het toch al goede potentieel van bedden te vergroten.

Het zwembad met groot solarium bevinden zich op een zonnige en zeer panoramische positie.

Het terrein beslaat 34 hectare, waarvan een deel olijfgaarden met 570 planten voor de productie van het “groene goud”, de zeer gewaardeerde Toscaanse Extra Virgine olijfolie, die gemiddeld 3000 product per jaar levert.

De woning is bevindt zich op 1 km van een gehucht, 3 km van Casciana Terme met zijn thermale baden, 30 km van Livorno en badplaatsen zoals Castiglioncello, 35 km van de internationale luchthaven van Pisa, 40 km van Volterra, 70 km van Lucca, 80 km van Florence, 90 km van Siena. Een gunstige positie om veel korte excursies te maken om deze prachtige regio te ontdekken.

(de exacte positie wordt niet weergegeven in Google Maps)