Toscane – Instapbaar berghuis te koop

Prijs op aanvraag
adv40222

Dit instapklaar berghuisje is uiterst rustig gelegen in de bergen van Torri (provincie van Pistoia), regio Toscane op een hoogte van 912 meter. Een pittoresk dorpje in de bergen waar het heerlijk rustig vertoeven is voor diegene die op zoek zijn naar de ultieme rust, doch binnen het bereik van voldoende toeristische, culturele en sportieve activiteiten.
Op 16 km afstand bevindt zich het meer van Suviana. Een kunstmatig meer gelegen in de Bolognese Apennijnen, gevormd naar aanleiding van de bouw van een 91,5 meter hoge dam. Het meer wordt niet alleen gebruikt voor de productie van waterkracht, maar ook voor baden en watersporten.

Op 30 minuten afstand van Torri ligt de stad Porretta Terme, beroemd om zijn thermale bronnen van internationale faam. Porretta is een zeer aangename en ontspannen stad met veel winkels, clubs, restaurants, bioscopen, sportcentra en een olympisch zwembad. Het belangrijkste evenement in Poretta Terme is zonder meer het Porretta Soul Festival, dat sinds 1987 één van de belangrijkste evenementen voor soulmuziek in Italië is. Porretta Cinema is ook een filmfestival dat grote regisseurs en internationale filmsterren aantrekt.

Op 50 minuten afstand ligt de stad Pistoia, uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Italië in 2017, een plek voor liefhebbers van kunst en traditie.

Afstand Torri => Florence: anderhalf uur
Afstand Torri => Abetone (skigebied): anderhalf uur

Contactgegevens:
Eigenaar: YVonne van Vliet
Adres woning: Via del Casone 8a Torri Sambuca Pistoiese
GSM: 00393333872465
email: info.efoly@gmail.com
Taal: Nederlands