Toscane: Indrukwekkende toeristische accommodatie met groot zwembad te koop

Toscane – Pisa – platteland van Volterra

Op het platteland tussen Volterra en San Gimignano: prachtige toeristische accommodatie te koop op een panoramische locatie.

De villa is gemakkelijk bereikbaar via een kort stuk onverharde weg (in perfecte staat), het heeft drie verdiepingen, voor een totaal van ongeveer 820 m2 en een hectare grond met zwembad, vanwaar u een fantastisch panoramisch uitzicht op de omliggende heuvels, op de stad Casole d’Elsa en op de Etruskische stad Volterra.

Het pand is momenteel opgedeeld in 4 units: het appartement waar de eigenaren wonen, 2 grote appartementen die verhuurd worden en een vierde appartement voor gasten-vrienden, voor in totaal 12 slaapkamers en 6 badkamers.

Het appartement van de eigenaren is als volgt samengesteld: grote woon / keuken met gewelfde plafonds, wasruimte-technische ruimte, badkamer en trap naar de eerste verdieping, met balkenplafonds en spanten waar zich 3 slaapkamers bevinden, een studeerkamer (of eventueel vierde slaapkamer) en badkamer; in deze unit is er vloerverwarming.

Het tweede appartement, met eigen ingang, beschikt over een zeer grote woon / keuken, patio buiten, houten trap naar de eerste verdieping waar zich 5 grote slaapkamers en 2 badkamers bevinden.

Het derde appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping: grote woonkamer met Toscaanse open haard, ingebouwde keuken, badkamer, trap naar de tweede verdieping waar het woongedeelte zich bevindt, 3 slaapkamers en badkamer. Vanuit de ramen heeft u een prachtig panoramisch uitzicht.

Het vierde appartement is een mooie en luchtige open ruimte: keuken-woonkamer, bed en badkamer.

Op de begane grond is er een ongebruikte ruimte van 120 m2 die, indien gerenoveerd, kan worden omgezet in een woonruimte om een ​​ander appartement te creëren of om de bestaande open ruimte en een garage uit te breiden onder een prachtig terras-loggia.

Het zwembad van 20 x 4 meter beschikt over een groot solarium, een charmante en typische loggia met pizzaoven, een magazijn met sanitair en een technische ruimte.

Het pand wordt gecompleteerd door verschillende loggia / terrassen die een soort continuïteit geven tussen de externe en interne ruimtes, waardoor de helderheid van het huis toeneemt. Het zeer karakteristieke en charmante pand was in het verleden een uitkijktoren en nog steeds kunt u de steunberen, de grote dragende muren in stenen blokken, de kruisgewelven en de prachtige terracotta vloeren bewonderen.

Deze eigendom beschikt over water uit het gemeentelijk aquaduct van Volterra, zonnepanelen, internetverbinding, LPG-verwarmingssysteem.

Afstanden: Volterra 10 km; San Gimignano 20 km; Siena 45 km; Internationale luchthaven van Pisa 70 km; Castelfalfi golfbaan 25 km; Stranden 50 km