Toscane: Indrukwekkende 18de eeuwse villa met agriturismo en wijngaarden te koop

Op het Toscaanse platteland in de buurt van een charmant middeleeuws stadje met alle diensten: majestueus pand bestaande uit een 18e-eeuwse villa, een boerderij waar met proeflokaal, een te renoveren stal, prachtige grot en terrein van in totaal 8 ha.

Samenstelling:
Prachtige 18de eeuwse villa van ongeveer 750 m2 verdeeld over drie niveaus en gerenoveerd met behoud van zijn oorspronkelijke charme.
Boerderij met op het gelijkvloers de lokalen voor wijnproductie, botteling, proefruimte en garage. Op de eerste verdieping vinden we een appartement van 125 m2 en op de eerste verdieping nog een appartement van 125 m2 dat momenteel gerenoveerd wordt.
In de buurt van de boerderij hebben we een schuur van 70 m² die volledig moet worden gerestaureerd.
Onder de grond hebben we een bijzondere grot van 40 meter in tufsteen met twee ingangen.

Het totale terrein beslaat in totaal 8 ha bestaande uit een prachtig park dat de eigendommen omringt waar we rozenpalmen, bamboebos en oude bomen vinden, tevens zijn er wijngaarden van 3,2 ha met productie van merlot / syrah en sangiovese, een prachtig olijfgaard van 330 bomen. In de vallei is er een meertje en de waterput in de villa en de tuin.

Er is gemeentelijk water en bronwater, verwarming op LPG. er zijn certificeringen in het agrotoerisme-gedeelte maar niet in de villa.
Alle afvoeren zijn vernieuwd met imhoff beerput.

Momenteel is er geen zwembad, maar de eigenaren hadden al met een gunstig advies van de gemeente om de mogelijkheid gevraagd om het te bouwen. Er zijn al kostenramingen voor zowel het zwembad als de renovatie van een deel van de gevel van de villa en om het momenteel onvoltooide appartement te voltooien

Het pand is zeer bijzonder en is ideaal voor het creëren van een charmante structuur of voor bruiloften of een mooie accommodatie met een eigen wijnproductie.