Toscane: Huis met omheinde tuin te koop in Valdottavo, Borgo a Mozzano

Deze woning is gelegen in het dorp Valdottavo en heeft een omheinde tuin. Het is erg licht dankzij de grote ramen die uitkijken op het omliggende platteland.

Het ligt vlakbij een openbare parkeerplaats en is voorzien van twee kelderruimtes die zeer bruikbaar zijn als berging. Het heeft een grote badkamer met douche, een badkamer met toilet en wastafel en een doucheruimte.

De tuin leidt naar een grote lichte woonkamer en naar de keuken met open haard. Vanuit de gang van het trappenhuis komt u in de badkamer.

Met een zeer fraaie stenen trap voorzien van een uitgebreide leuning bereik je de bovenverdiepingen waar een eerste toilet zich op de entresol bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers en een doorgang die kan worden gebruikt als studeer- of ontspanningsruimte.

Op de tweede verdieping bevinden zich de zolders die zich goed lenen om verbouwd te worden tot extra kamers.

De structuur verkeert in een redelijk goede staat en werd tot voor kort bewoond. De plafonds zijn voorzien van de karakteristieke Toscaanse balken en spanten en de vloeren van de kamers zijn gemaakt met Lucca-stenen van uitstekende kwaliteit, terwijl de begane grond is geplaveid met enkelgebakken tegels.

De badkamers zijn allemaal recent gebouwd.

Het heeft wat moderniserings- en aanpassingswerken nodig, maar over het algemeen heeft het geen structurele problemen, vochtigheid of infiltraties.

De verwarming is methaan en het huis wordt bediend door gemeentelijke riolering, aquaduct en elektriciteitsdienst.

Een herenhuis met tuin die veel potentieel verbergt, dankzij de grote en lichte kamers. Herstelbare Toscaanse elementen voor liefhebbers van het genre die, mits goed verzorgd, net dat beetje extra karakter zullen geven aan de stijl van je huis.

(de exacte ligging wordt niet weergegeven in Google Maps)