Toscane: Gerenoveerde halfvrijstaande stenen woning met tuin op 4 km van San Gimignano te koop

Idyllisch gelegen, op slechts 4 km van het historische centrum van San Gimignano: een gedeelte van een gerestaureerde stenen boerderij met privétuin op een panoramische locatie, omgeven door prachtige heuvels en wijngaarden.

Het pand beslaat twee verdiepingen en is ongeveer 280 m2 groot. Het huis werd in 2000 zorgvuldig gerestaureerd door de huidige eigenaar, een herstel dat de massieve stenen structuur terug in zijn oude glorie bracht, met behoud van de originele kenmerken gecombineerd met een niveau van comfort in overeenstemming met de moderne verwachtingen.

De tuin van ca. 400 m2 heeft een groot terracotta terras.
Door de bijzondere ligging is een uitstekende privacy gegarandeerd ten opzichte van de buren.

Op het gelijkvloers bevinden zich de opslagruimtes, grotendeels te restaureren, een badkamer, een overdekt terras met een originele houtoven.
Een buitentrap leidt naar de eerste verdieping met volledig gerestaureerde, originele handgemaakte terracotta vloeren, plafonds met kastanjehouten balken en handgemaakte bakstenen, de pleisters zijn in natuurlijke kalkverf.
We komen binnen in de hal, gevolgd door een grote woonkamer met open haard en eethoek, keuken, drie comfortabele slaapkamers, berging, een ruime badkamer en een toilet.

Er zijn twee overdekte en twee onoverdekte parkeerplaatsen.

De aansluitingen voldoen aan de normen en de verwarming wordt aangedreven door LPG.

De locatie is bijzonder strategisch met betrekking tot de bezienswaardigheden, 30 minuten van Volterra, 30 minuten van Siena en een uur van de luchthaven van Pisa.

Energieklasse F
APE 135,21 Kwt / m2 per jaar

 

(de exacte positie wordt niet weergegeven in Google Maps)