Toscane: Gerenoveerde stenen villa met park te koop op 2 km van Lucignano

Deze villa is gelegen op het platteland van de gemeente Lucignano in de provincie Arezzo op ongeveer twee kilometer van het stadscentrum en is een exclusief object, zowel dankzij zijn positie als omwille van de waarde van de woning.

Het beschikt over een volledig omheinde tuin van 8000 m2 met irrigatiesysteem. Toegang is via een automatische poort met video-intercom en voetgangerspoort, een lange laan met cipressen en mediterrane planten begeleidt ons naar een overdekte pergola voor het parkeren van 4 auto’s.

​​Het gebouw is een bijzondere Toscaanse boerderij van ongeveer 186 m2 op drie niveaus boven de grond met zijn originele stenen en met smaak gerestaureerd. Intern gerestaureerd met originele materialen zowel wat betreft de vloeren als de plafonds die zijn gemaakt van hout en oude terracotta bakstenen met het herstel van nissen, spleten en trappen.

Op het gelijkvloers is er een hal, een woonkamer die aansluit op een tweede kamer met een open haard, een badkamer, de toegangstrap naar de eerste verdieping, de keuken en eetkamer met externe toegang tot zowel de oven als de pergola.

Op de eerste verdieping is er een hal, badkamer, slaapkamer, grote slaapkamer en hal voor de derde slaapkamer op de tweede verdieping.

De woning is perfect ingericht. Het verwarmingssysteem is LPG en met warmteverdeling door gietijzeren radiatoren, het systeem is verdeeld met klep. zone tussen de begane grond en de eerste verdieping, er is een volumetrische alarmsysteem met dubbele technologie, het video-intercomsysteem bevindt zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. De watervoorziening wordt gegarandeerd door het gemeentelijke aquaduct voor het gebouw en de tuin door een artesische put van 50 meter diep die alle irrigatiefuncties garandeert. De perfect onderhouden tuin wordt beheerd met een Toro-tractor en bosmaaier voor de andere delen. Er is een bakstenen opslagruimte van ongeveer 32 m².