Toscane: Gerenoveerde plattelandswoning met zwembad te koop op 7 km van Montaione

Ondergedompeld in de weelderige Toscaanse natuur, op een paar km van Montaione in de provincie Florence, tussen de heuvels begroeid met wijngaarden en olijfboomgaarden:  Een tot woning omgevormde schuur van ongeveer 130 m2 met grote omliggende land en zwembad.

Ben je op zoek naar een huis op het platteland in absolute rust, maar een paar km van alle voorzieningen, uitgerust met alle gemakken om het hele jaar door te bewonen of voor je vakantie, met een prachtig zwembad om af te koelen, dan is dit een uitstekende kans.

Het pand heeft onlangs een complete renovatie ondergaan waarbij de typische kenmerken van Toscaanse schuren zijn behouden, waaronder kastanjehouten balkenplafonds en terracotta roosters die ooit dienden om de ventilatie van het hooi te garanderen.

Het huis bestaat uit een grote woon / eetkamer met in het midden een open haard, essentieel voor het creëren van de juiste sfeer tijdens gezellige winteravonden, een ruime keuken, een badkamer en twee tweepersoonsslaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer. Dankzij de hoge plafonds is er een extra woon- en slaapgedeelte met badkamer gecreëerd in de fraaie tussenverdieping bereikbaar via een trap in de woonkamer. In totaal biedt het huis 6 tot 8 slaapplaatsen en 3 badkamers.

Het huis is uitgerust met een onafhankelijke LPG-verwarming. Het is omgeven door ongeveer 8.000 m2 grond, waarvan een deel wordt gebruikt als tuin met een prachtig zwembad van 14×6 meter. Buiten het huis is een terracotta geplaveide patio gecreëerd waar u buiten kunt eten, beschut door de schaduw van rijke vegetatie. Deze eigendom is bereikbaar via een onverharde weg van 1,5 km.

De belangrijkste afstanden zijn: Montaione 7 km, San Gimignano 25 km, Volterra 35 km, Florence 50 km, Siena 70 km.

Het middeleeuwse dorp Montaione trad onlangs toe tot het circuit van “De mooiste dorpen van Italië”.

(de exacte positie wordt niet weergegeven in Google Maps)