Toscane: Gerenoveerd, vrijstaand stenen huisje met tuin te koop

Stenen rustico van ongeveer 120 m2 op een vlot bereikbare, panoramische locatie in het gehucht Sassofortino in de gemeente Roccastrada.

Het huis bestaat uit vier kamers plus een badkamer en twee ingangen, één op de begane grond met een mooi dak en de andere op de eerste verdieping. Het gebouw werd volledig gerenoveerd door de huidige eigenaar in 1996.
Het huis is omgeven door een stuk land van ongeveer 5.300 m2 waarvan het gedeelte voor de ingang van de begane grond als een tuin wordt gehouden. Niet ver van het hoofdgebouw is er een bijgebouw dat wordt gebruikt als een houtopslag, houtgestookte oven en bergruimte.

Het gebouw bestaat uit de begane grond van een keuken / eetkamer eetkamer, een kamer met een wijnkelder bedoeld als slaapkamer, en op de eerste verdieping bereikbaar van binnenuit met een wenteltrap is er een woonkamer met open haard, slaapkamer en badkamer.

Dubbele beglazing en gasverwarming zorgen ervoor dat het zelfs in de winter aangenaam vertoeven is.
Het huisje bevindt zich in uitstekende onderhoudsomstandigheden, is verbonden met alle voorzieningen en heeft ook een waterput.