Toscane: Luxe villa met zwembad en zeezicht in Portoferraio, Elba

Schitterende villa met een tuin van ca. 3500 m2, panoramisch gelegen met uitzicht op de zee in de heuvels nabij de stad Portoferraio op het eiland Elba, bereikbaar via een comfortabele privé-asfaltweg van ongeveer 200 meter die aansluit op de hoofdweg.

Villa van 450 m2 met tuin, privéterrein, zwembad en garages.
De parkeerplaatsen werden onlangs uitgebreid zodat ze ook gebruikt kunnen worden als privéhelihaven.

Het gebouw is gemaakt met een ondersteunende structuur in gewapend beton en bestaat uit twee verdiepingen boven de grond en een halfondergrondse verdieping.
Het tuingedeelte dat het dichtst bij het gebouw ligt, bevindt zich op twee niveaus gescheiden door een stenen keermuur op de begane grond, dit is geplaveid en biedt plaats aan een rond zwembad met een capaciteit van ongeveer 85.000 liter, gemetselde bloembakken, een barbecue en een houtgestookte oven. Groene tuin met olijf- en pijnbomen.

De privétoegangsweg leidt eerst naar de parkeerplaatsen (5/6) en vervolgens naar de halfondergrondse verdieping waar een overdekte entrée is, die ook kan worden gebruikt als een parkeerplaats.
Het souterrain bestaat uit een hal, een lokaal met ramen, twee garages, badkamer en bijkeuken.

Op de verdieping erboven is er een hal, berging, wasruimte, toegangstrap naar het bovenste niveau, keuken, bijkeuken, slaapkamer, ruime woonkamer met grote ramen met schuiframen die de interne omgeving in direct contact brengen met het terras dat, dankzij de sterke overhang van het dak, bijzonder bruikbaar en leefbaar is in elk seizoen.
Via buitenaf bereik je, vlakbij het zwembad, een badkamer en een berging.
De eerste verdieping bestaat uit een groot terras, hal en drie slaapkamers allemaal met eigen badkamer.

De woning heeft een LPG-gestookt verwarmingssysteem en in elke bewoonbare ruimte is er een interne airconditioning met warmtepompfunctie. De villa is uitgerust, heel belangrijk op het eiland Elba, met tanks voor de accumulatie van waterreserves verdeeld in zes tanks voor een totaal van 50.000 liter. De tuin heeft een automatisch irrigatiesysteem.

De villa heeft een geavanceerd anti-inbraaksysteem met videobewaking op afstand, WI-FI-systeem op eigen radiobrug en gecentraliseerd digitaal / satelliet-tv-systeem.
De oprijlaan en de gebiedsverlichting zwembad zijn uitgerust met radiobesturingen.
De villa wordt gekenmerkt door hoogwaardige afwerking en is over het algemeen in uitstekende staat van onderhoud