Toscane: Bouwgrond met goedgekeurd project voor moderne villa te koop

Wil je een spectaculaire moderne luxe villa bouwen in energieklasse “A” met infinity pool op een indrukwekkende locatie in Toscane?
Bouwgrond te koop op slechts een paar minuten van Casciana Terme, in een waardevol landschap vin de provincie Pisa, met een goedgekeurd project voor de bouw van een prachtige prestigieuze villa.

Het perceel bouwgrond meet 3.800 vierkante meter en is gelegen op de top van een heuvel van waaruit u eindeloze uitzichten kunt bewonderen over de aangrijpende schoonheid die de zee bereikt. Een adembenemend landschap, met velden die worden afgewisseld met olijfgaarden, bossen en rijen cipressen, aan de horizon kun je op heldere dagen de Tyrrheense kust zien en bij zonsondergang wordt de ondergaande zon weerspiegeld in de zee, een uniek schouwspel.

De villa krijgt een oppervlakte van 300 m2, gekenmerkt door een ontwerp met grote impact en functionaliteit. Toegang tot het te koop staande perceel vindt plaats vanaf een prachtige privélaan met volgroeide cipressen omringd door olijfgaarden. Het project omvat de ontwikkeling van het gebouw op twee niveaus en elke kamer heef een groot glazen oppervlak, om een ​​uitzonderlijke visuele continuïteit te creëren tussen het externe panorama en de interne omgeving. De onderverdeling biedt op de begane grond een open ruimte met woonkamer, keuken, relax-fitnessruimte met sauna, toilet en wasruimte; op de eerste verdieping kun je 3 of 4 slaapkamers met badkamers creëren en grote terrassen met glazen balustrades die het zicht niet belemmeren. De aansluitingen bieden comfort gecombineerd met energiebesparing voor het behalen van klasse “A”.
Voor de villa, omgeven door een groot solarium, wordt een infinity edge zwembad gebouwd.

Het bijzondere van dit project is dat de villa gebouwd kan worden, met een variant van het project als alternatief voor de moderne stijl, in Toscaanse stijl, voor het geval de klant een boerderij met een traditionele smaak verkiest.

Er kan onmiddelijk gestart worden met de bouw. Water en aardgas kunnen vlot aangesloten worden.. Op verzoek van de koper is een team van technici en deskundige lokale vakmensen beschikbaar om deze droom waar te maken.

De woning is: 1 km van een gehucht, 3 km van Casciana Terme met zijn thermale baden, 30 km van Livorno en badplaatsen zoals Castiglioncello, 35 km van de internationale luchthaven van Pisa, 40 km van Volterra, 70 km van Lucca, 80 km van Florence, 90 km van Siena.