Toscane: Appartement met panoramisch terras in de heuvels van San Gimignano te koop

Mooi appartement in een gerenoveerde boerderij in de heuvels van San Gimignano met een groot panoramisch terras en garage. Het adembenemende uitzicht op de heuvels, de rust van het platteland in combinatie gemak en comfort maken dit een interessante aankoop.

Vlotte bereikbaarheid via een geasfalteerde weg, grote garage op het gelijkvloers. Een interne trap leidt naar de bovenste verdieping van het pand, bij het binnenkomen vallen de royale, lichte ruimtes onmiddellijk op.
Het daggedeelte is functioneel ingericht: de woonkamer, waar een open haard is, is via een boogvormige opening verbonden met het eetgedeelte, waar de kitchenette gedeeltelijk wordt gedeeld door de ruime eetkamer met lage muren. Vanuit de gang gaan we naar de twee tweepersoonsslaapkamers en de twee badkamers, beide met ramen, waarvan er één een douche en een bad heeft.
Eveneens vanuit de gang komt u op het grote terras, van waaruit u een werkelijk uniek en uitzonderlijk panorama kunt bewonderen, dat van de glooiende heuvels van San Gimignano.
Een ruimte waar u aangename momenten van ontspanning kunt doorbrengen, genietend van het prachtige uitzicht en de uitstekende privacy.

Op het vlak van gemak en aansluitingen is niets aan het toeval overgelaten: de autonome verwarming met radiatoren wordt aangedreven door een zuinige en efficiënte pelletketel die in de garage staat, er is tevens een LPG-gasketel. er is airconditioning in alle kamers, een zonnepaneel produceert warm water en tot slot is er het alarmsysteem. Comfort wordt ook gegarandeerd door uitstekend afgewerkte houten kozijnen met dubbele beglazing. Er is tevens een zolder die extra ruimte geeft en ook te bereiken is via het appartement.

Het gebouw bestaat uit slechts 4 vastgoedeenheden en er zijn geen gemeenschappelijke kosten. Het dak is recentelijk gerenoveerd. De condities van het appartement zijn onberispelijk, het is onmiddellijk bewoonbaar!

Energieklasse: G
IPE: 248,9 kw / m2 / jaar

Appartement: 90 m2 (bewoonbare oppervlakte)
Terras: 23 m2
Garage: 35 m2

(de exacte ligging wordt niet weergegeven in Google Maps)