Toscane: Schitterend gelegen agriturismo met olijfgaard op 3 km van Cortona te koop

Vlakbij Cortona (3 km) bevindt zich deze schitterend gelegen en prachtig gerenoveerde agriturismo met olijfgaard (3 hectare).
Via landweggetjes kun je wandelen tot aan de stad, je geniet van adembenemende uitzichten over het betoverende landschap van de Val di Chiana met in de verte de Monte Amiata als referentiepunt.

Deze goedlopende activiteit biedt vier luxe afgewerkte gastenappartementen, een mini-camping, het twee kamer appartement van de eigenaren, een professionele keuken, ontbijtruimte met receptie en een klein winkeltje.
Buiten is er een gezellig overdekt terras met gemetselde BBQ en traditionele pizza oven. Verder zijn er meerdere bijgebouwen, een minicamping met sanitaire voorzieningen, twee caravans en plaats voor enkele tenten. De tuin is voorzien van meerdere zitjes en beschikt over een (opzet)zwembad. Er is een goedgekeurd project voor de aanleg van een infinity-pool.

Uitbreidingsmogelijkheid: Enigszins afgezonderd van het hoofdgebouw en de appartementen ligt een langgerekte ruimte met een totaaloppervlakte van 600 m2 die volledig te benutten is als toekomstige woonruimte of gastenverblijven.

Het hoofdgebouw beschikt op de begane grond over een tweekamer appartement met woonkamer, keuken, badkamer en tweepersoonsslaapkamer. Dit appartement heeft onder de portico een eigen terras. Verder vinden we hier de entree met receptie, ontbijtruimte, professionele keuken en het appartement van de eigenaren met woonkamer, slaapkamer en badkamer.
Op de eerste verdieping, bereikbaar via de buitentrap, vinden we een zeer ruim gastenappartement met woonkamer maar liefst drie slaapkamers. Dit appartement heeft een eigen zitje in de tuin.

In een afgescheiden bijgebouw vinden we twee gloednieuwe, luxe afgewerkte appartementen, beide gelegen op de begane grond. De appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, badkamer en een tweepersoonsslaapkamer. Eén van de appartementen heeft bovendien een mezzanine, bereikbaar via een wenteltrap.
De appartementen zijn voorzien van afwasmachine, luxe inrichting en airconditioning. Beide appartementen beschikken over een eigen overdekt terras.

Even verderop vinden we de minicamping met twee caravans, een aantal kampeerplaatsen en in een bijgebouw de sanitaire voorzieningen.

De tuin is verdeeld over verschillende terrassen en het zwembad ligt op een lager gelegen terras.

Cortona is een zeer populaire bestemming voor toeristen uit alle delen van de wereld. En terecht: De magie van het Toscaanse landschap laat niemand onberoerd. De Agriturismo ligt in het hart van deze prachtige streek en het hoge afwerkingsniveau, de ligging en de uitbreidingsmogelijkheden maken dit object tot een meer dan interessante investering.
De eigenaars zijn er in geslaagd de ontelbare authentieke details op smaakvolle wijze te combineren met modern comfort.