Sicilia: Halfvrijstaande villa met zeezicht vlakbij Catania te koop

Te koop in een wooncomplex met geschakelde villa’s: Verfijnde en elegante hoekvilla van 270 m2, met een tuin van 150 m², garage van 16 m² en parkeerplaats.

De villa is verdeeld over drie niveaus met de mogelijkheid om toegang te krijgen tot zowel de taverne verdieping als het gelijkvloers en kan daarom makkelijk opgedeeld worden in twee wooneenheden.

De taverne is een elegante open ruimte met badkamer en dubbele ingang die gemakkelijk naar wens kan worden ingedeeld. Vanaf dit niveau is het toegankelijk via een mooie houten trap naar de gelijkvloers. Ook dit niveau is ruim en licht vanwege de grote ramen met uitzicht op zee; de woonkamer leidt naar de keuken en wasruimte.
Toegang tot de eerste verdieping vinden we een grote hal. Op dit niveau bevinden zich drie slaapkamers, waarvan de tweepersoonskamer een badkamer en een inloopkast heeft en nog een slaapkamer met een balkon en een badkamer. De zolder is volledig bewandelbaar en biedt uitzicht op de Golf van Catania.

De tuin die langs twee kanten van het huis loopt, bestaat uit een gazon verrijkt met sierplanten.
De villa is gebouwd met zorg en aandacht voor detail: terracotta vloer en parket in het slaapgedeelte, houten en aluminium kozijnen met dubbele beglazing, gepantserde deuren, onafhankelijk verwarmingssysteem, inbraakalarm, video-intercom met interne / externe display, gevel en plantenbakken behandeld met materialen van topkwaliteit.

Gelegen in een wijk die strategisch verbonden is met alle soorten diensten, school, supermarkt, sportvelden en snelweg.