Sardegna: Prachtig gelegen vrijstaande woning op 200 meter van de zee in Capo Caccia te koop

Prachtige vrijstaande woning in het exclusieve dorp Capo Caccia, in het noordwesten van Sardinië, vanwaar u enkele van de mooiste Italiaanse landschappen kunt bewonderen.

Omdat het een beschermd gebied is, is het niet mogelijk om in deze zone nieuwe huizen te bouwen, daarom is dit een uitstekende investering. De woning heeft een vloeroppervlak van 130 m2 bestaande uit: keuken, woonkamer, twee slaapkamers, twee badkamers, twee grote veranda’s en een prachtige tuin. Mogelijkheid om een ​​derde kamer te creëren. Buiten het huis hebben we een wasruimte en een berging. Afstand tot de zee: 200 meter. Bewaker 24 uur per dag, met bewaking bij de ingang.

Pischina Salida Capo Caccia dorp

Het dorp Pischina Salida, bestaande uit meer dan 200 wooneenheden, uitgerust met sportfaciliteiten (zwembaden, tennisbanen, voetbalvelden, beachvolleybal- en basketbalvelden) en diensten (clubhuis, restaurants, bars, markt), bevindt zich in de noordwestelijke uiteinde van Sardinië, nabij Capo Caccia, het imposante kalkstenen voorgebergte dat uitkijkt over de baai van Alghero en dat, samen met het andere voorgebergte van Punta Giglio, de grote baai van Porto Conte omsluit.

Capo Caccia dankt zijn naam aan de duivenjachten, die de notabelen van de jaren 1800 vanaf de boot maakten in periodes van rust rond het voorgebergte.

Vanaf de top van het voorgebergte Capo Caccia kunt u de brede Golf van Alghero en het nabijgelegen eiland Foradada zien, één van de mooiste en meest suggestieve uitzichten op het eiland. Capo Caccia is uitgerust met een vuurtoren die dankzij zijn hoogte, 168 meter boven zeeniveau, de hoogste en een van de meest zichtbare is in de Middellandse Zee.

Uit de kalkrijke natuur van de rotsen ontstaan ​​de Grotte di Nettuno, karstformaties gelegen op de noordwestelijke helling van het voorgebergte Capo Caccia, die toegankelijk zijn via de zee of via de Escala del Cabirol (Scala del Capriolo), een trap van 656 treden die langs de muur van het Capo Caccia-massief slingeren. Een unieke plek!

Praktische informatie:
Stad Alghero: 20 minuten met de auto
Sassari-stad: 40 minuten met de auto
Luchthaven Fertilia: 20 minuten met de auto
Vanuit Milaan of Bologna: 1 uur vliegen naar de luchthaven Fertilia