Sardinië: Villa met zwembad en zeezicht op 4 km van Stintino te koop

De gemeente Stintino heeft iets meer dan 1600 inwoners, een prachtig historisch centrum rijk aan geschiedenis, legendes en tradities, is ondergedompeld in een gebied met prachtige stranden, een heldere zee en ongerepte natuur. Elk jaar bezoeken 1000den toeristen deze prachtplek.

De villa bevindt zich in het project “Stintino Coutry Bagaglino”, een prachtige en gerenommeerde context, gebouwd in de late jaren ’90, op slechts 4 km van het centrum van Stintino op een kaap met uitzicht op de zee langs twee zijden.

Het complex is verdeeld in verschillende delen, enerzijds voor residentieel gebruik en anderzijds voor toerisme en hotels, en de gebouwen zijn ondergedompeld in grote gemeenschappelijke groene ruimtes en uitgerust met weelderige privé-tuinen. Binnen het dorp zijn er verschillende diensten zoals winkels, restaurants, sportfaciliteiten en in de zomer is ook de medische bewakingsdienst gegarandeerd.

De villa is gelegen in een rustig en privé gedeelte van het dorp van waaruit u kunt genieten van het uitzicht op de mediterrane struikgewas, de Casaraccio-vijver (bekend om zijn fauna) en de zee.

Gemaakt in typisch Sardijnse architectuur, verspreid over een verdieping in een privétuin van ongeveer 400 m2.

Je komt binnen door enkele trappen te beklimmen die naar de voordeur leiden en van hier naar het atrium van het huis, waar het slaapgedeelte aan de rechterkant is ontwikkeld en het woongedeelte frontaal. De ruimtes zijn gastvrij en licht, gekenmerkt door het zichtbare dak en de terracotta vloeren, typisch voor de streek.

De woonkamer heeft een bijna rechthoekige vorm, met de kitchenette geplaatst voor de uitgang op het prachtige terras, een natuurlijke voortzetting van de woonkamer.

Het terras kijkt ook uit op een van de twee slaapkamers, beide van royale grootte, ingericht met smaak. Tussen de slaapkamers bevindt zich de badkamer, volledig bedekt met keramiek en met een gezellig bad.

De tuin is een ander hoogtepunt van de villa, 400 m2 met weelderige vegetatie die absolute privacy en rust garandeert. Het ontwikkelt zich aan drie zijden van het huis en herbergt het zwembad en een geplaveid terras waar ruimte is voor ligstoelen en een grote tafel om ‘s avonds comfortabel buiten te eten met vrienden en familie met de mogelijkheid om buiten te koken dankzij de oven / open haard.

Geniet hier volop van alle momenten op het prachtige eiland Sardinië.