Sardinië: Prachtig gelegen hotel / restaurant met zicht op zee in Sinnai te koop

Sinnai, Santu Barzolu: Vakantie-accommodatie in een unieke context, omgeven door groene bergen en tegelijkertijd met een panoramisch uitzicht op zee. Dankzij de locatie geniet je van privacy en totale rust.

De structuur bestaat uit een hal met receptie, een restaurant van ongeveer 200m², tweede kamer van 35m², die leidt naar het ruime terras met uitzicht op de zee, volledig ingerichte keuken, negen badkamers verdeeld in mannen – vrouwen en gehandicapten, badkamers en kleedkamers medewerkers.
Op de bovenste verdieping is er nog een onafhankelijke kamer van ongeveer 85m² volledig ingericht als een bar met badkamer en opslag, ook met een ruim terras en uitzicht op zee – bergen.
Er is een externe dubbele trap en een lift.

Op het domein zijn er 6 onafhankelijke cottages met slaapkamer en badkamer, die uitkijken op het kunstmatige meer waaraan het pand grenst.

Het hotel- en restaurantcomplex is omgeven door ongeveer 19 hectare grond met ongerept mediterraan struikgewas, een bron en uitzicht op het hele laagland van Campidano, zodat u volop kunt genieten van de natuur eromheen.

De structuur wordt compleet met alle meubels verkocht, van de keuken tot de slaapkamers, klaar voor zowel catering- als toeristische activiteiten.
Eigendom uitgerust met alle certificeringen.