Puglia: Luxe nieuwbouwvilla op terrein met olijfbomen te koop, ca. 5 km van Ostuni

Deze nieuw gebouwde villa van ongeveer 220 m2 ligt op ongeveer 5 km van Ostuni op een perceel van 4500 m2 met 40 olijfbomen.

De begane grond wordt opgeleverd als één afgewerkte ruimte met drie aparte ingangen, betonvloer en 2-laags pleisterwerk, daarnaast worden alle voorzieningen voor de systemen aangebracht zodat het zowel gebruik kan worden als aparte wooneenheid als woonkamer, slaapkamers, gastenverblijf, garage…

De eerste verdieping met balkon en uitzicht op het zwembad wordt volledig afgewerkt met twee complete badkamers, 1 wasruimte, vloerverwarming met warmtepomp, centrale airconditioning, alarm, binnendeuren, raamkozijnen, elektrische rolluiken, thermische zonne-energie, trappen, balustrades en overlappende vloeren

De woning werd zowel aan de gevels als op het zolderdak thermisch geïsoleerd met 12 cm dikke thermische panelen van steenwol.

Buiten is er een zwembad van 13 op 5 meter.

Alle externe vloeren van het huis en het zwembad zullen worden gemaakt met gezandstraalde Trani-steen, de parkeerplaats zal worden afgebakend met steengrind.

De woning wordt voorzien van een waterreserve met een geboorde put, een automatische opritpoort, een voetgangerspoort en een hekwerk rondom het terrein.