Piemonte: Villa in het golfresort in de heuvels van Gavi te koop

Tassarolo (AL). Binnen het domein van de “Golf Colline del Gavi”: prachtige vrijstaande villa.
De villa beslaat 2 verdiepingen: op het gelijkvloers is er de hal, dubbele woonkamer met bank en eethoek, keuken en badkamer met jacuzzi; boven: zolder, grote hal, twee slaapkamers, badkamer en loggia.
Buiten is er een overdekt terras waar u lunches en diners kunt organiseren met vrienden, en een tuin met boomgaard.

Het huis werd volledig gerenoveerd in 2012 met belangrijke ingrepen, waaronder het versterken van de betonnen funderingen, bescherming tegen opkomende vochtigheid, herbouw en isolatie van het dak met installatie van zonnepanelen en inrichting van de tuin.
Binnen de toepassing van een boiserie om een ​​uitstekende isolatie te verkrijgen die de verspreiding van koude en warmte vermijdt dankzij de eliminatie van thermische bruggen die worden gegenereerd door de omtrekmuren en structurele pijlers.

Een oase van rust voor golfers en voor degenen die willen leven op het platteland, maar in een residentiële context. Het domein is toegankelijk via een geautomatiseerde poort, om de veiligheid van de bewoners te garanderen; de paden en tuinen zijn altijd netjes en opgeruimd. Er is een gemeenschappelijk zwembad uitgerust met kleedkamers voor gasten.

Uitstekende investering, ook in afwachting van de uitbreiding tot 27 holes van de golfbaan, te voet of per golfcart bereikbaar.