Piemonte : Traditionele cascina in een prachtige positie

Piemonte : Traditionele cascina in een prachtige positie

150.000
mongardino 150000

In een mooie en panoramische positie, net buiten Mongardino, bevindt zich deze klassieke, onafhankelijke boerderij van ca. 300 m² met vrij uitzicht over de glooiende Barbera-wijngaarden en heuvels.

De eigendom heeft een ruime binnenplaats van ca 600 m², die je betreedt door een charmante poort. Ook hoort er een stuk terrein bij van ca. 2 hectare met hazelnoten, fruitbomen en bossen.

Deze Piemontese boerderij heeft de traditionele cantina met gewelfde plafonds in de kelder en opslagruimte. Op de begane grond is er een woonkamer met keukenhoek, compleet met een mooie open haard en gezandstraalde plafonds, aan de achterkant een badkamer en een inloopkast, aan de zijkant de oude stallen en aan de andere kant van de poort de bijkeuken.
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers waarvan één panoramische aan de voorkant van de woning, een ruime badkamer en een oude hooizolder van bijna 100 m², die zou kunnen omgevormd worden tot woonruimte en waar je van een prachtig uitzicht geniet. Er is ook een aparte garage op het terrein.